Photos: 50 κλικ από την άφιξη του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη

Έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Θράκη η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού. Το «παρών» στον αγώνα του ΔΑΚ Κομοτηνής (αν γίνει) θα δώσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως κάνει τελευταία σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπαικού από τη Ξάνθη και μετά.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ηγείται της αποστολής των Πειραιωτών για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και ένα ακόμα… βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού θέλησε να δείξει τη στήριξή του στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», σε μία κρίσιμη καμπή για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «πέταξε» μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, όπου υπήρξε θερμή υποδοχή από οπαδούς αλλά και παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Θράκη, όπως και φαίνεται και στις φωτογραφίες του ThrakiSportS. Από εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν οδικώς στην Κομοτηνή.

Να αναφέρουμε πως η πτήση ήταν… περιπετειώδης, καθώς η κακοκαιρία δυσκόλεψε την κάθοδο του αεροπλάνου, επικράτησε ανησυχία, αλλά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με επιτυχία και ασφάλεια. Δείτε τις φωτογραφίες…