Το pregame του εβρίτικου “ντέρμπι” Έβρος Σουφλίου-Εθνικός (15:00 LIVE ΤhrakiSportS)

Τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου του Έβρου είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (1/3, 15:00, LIVE από το ThrakiSportS), στην επιστροφή του Έβρου στο γήπεδο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου, για την 20η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο εκπρόσωποι του εβρίτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική αν και ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου, στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν καθόλου καλά αποτελέσματα και κυρίως το Σουφλί έχει μπλέξει σε περιπέτειες.

Ο Έβρος Σουφλίου βρίσκεται πλεον μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 23 μετά τις 19 πρώτες αγωνιστικές ενώ ο Εθνικός έχει χτίσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας καθώς έχει 26, πέντε πάνω από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προσωπο του αγώνα θα είναι αναμφισβήτητα ο νέος προπονητής του Σουφλίου Νίκος Ουσταμπασίδης, που θα κάνει το ντεμπόυτο στο πάγκο της νέας του ομάδας, εναντίον της παλιάς του, του Εθνικού. Ανακοινώθηκε από τον σύλλογο την Καθαρά Δευτέρα και πήγε εκεί μαζί με τον γυμναστή Νεκτάριο Κελεσίδη, που επίσης προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Εθνικό.

Αυτό θα είναι τ πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί (καιρού επιτρέποντος) στο Σουφλί, μετά τις συγκλονιστικές πλημμύρες που είχαμε στις αρχές Φεβρουαρίου και που κάλυψαν με νερά όλον τον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά το διαζύγιο με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Γιώργο Αραμπατζή.

Ο Ουσταμπασίδης όλη την εβδομάδα προετοίμαζε τους παίκτες του σε διάφορα γήπεδα (Κορνοφωλιάς, Λαβάρων κλπ) αλλά δεν δείχνει να έχει λοιπά προβλήματα, όπως και ο Βασίλης Τσιομλεκίδης, που πριν ένα μήνα επέστρεψε στην ομάδα με την οποία πέρυσι κατέκτησε το τρεμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣ Έβρου, άνοδος μέσω μπαράζ στη Γ’ Εθνική).

Κάλεσμα να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο έχουν κάνει προς τους οπαδούς τους τόσο η διοίκηση του γηπεδούχου Έβρου Σουφλίου όσο και του φιλοξενούμενου Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στην Αστυνομική Διεύθυνση πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, όπου συμφωνήθηκε ότι οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα είναι καλοδεχούμενοι.

Τον αγώνα Εθνικού – Αλεξανδρούπολης – Έβρου Σουφλίου θα διευθύνει ο Γκουγκούδης από τις Σέρρες, με βοηθούς τους  Καμπούρη και Κρυωνά από τον ίδιο σύνδεσμο. Το ματς ξεκινά στις τρεις το μεσημέρι και ενημέρωση θα υπάρχει από το live του ThrakiSportS.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της εικοστής αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ξεχωρίζει το παιχνίδι Δόξα Δράμας- Άρης, ενώ θα γίνουν και τα παιχνίδια Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης Ακροποτάμου, Εθνικός Αγιονερίου-Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Καστοριά-Απόλλων Αρναίας  και Καβάλα-Θύελλα Φιλώτα.

 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΥ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ ΩΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ