Αναχώρησε τα μεσάνυχτα για Λισαβόνα (μέσω Κωνσταντινούπολης) ο Εθνικός

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε ο αγώνας με την ΜΕΝΤ, περίπου κατά τις εννιά οι παίκτες του Εθνικού αποχαιρετίστηκαν για λίγο και τρεις ώρες μετά ξαναβρέθηκαν για να μπουν στο λεωφορείο και να ξεκινήσουν το ταξίδι για τη Λισαβόνα.

 

Το ταξίδι τελικά άρχισε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με το πούλμαν που ναύλωσε η διοίκηση του ΤΑΑ να γεμίζει από τους (κουρασμένους από το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ) παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι αναχώρησαν για το αεροδρόμιο “Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης.

Από εκεί αναχωρεί νωρίς το πρωί (στις 7.30πμ) η πτήση των Τurkish Airlines για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, όπου ο Εθνικός θα κληθεί να αντιμετωπίσει για τους οκτώ του Challenge Cup την ιστορική Μπενφίκα το βράδυ της Τρίτης (22:30, LIVE από το ThrakiSportS). 

Η πτήση θα είναι διάρκειας πέντε ωρών, με την προσγείωση να προγραμματίζεται για τις 10.30 το πρωί της Κυριακής τοπική ώρα, 12.30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος. Ουσιαστικά η ομάδα του Εθνικού θα έχει γεμάτα σχεδόν δυόμισι 24ωρα στην Λισαβόνα ώστε να ξεπεράσει την ταλαιπωρία του ταξιδιού και να εγκλιματιστεί στην πόλη, μέχρι να δώσει το κρίσιμο παιχνίδι.

Στην μεταμεσονύχτια φωτογραφία μέσα από το πούλμαν της ομάδας, καθοδόν προς Κωνσταντινούπολη, διακρίνονται οι Ανέστης Δαλακούρας, Γρηγόρης Κοντοστάθης και το πρώην μέλος του ΤΑΑ Εθνικός Στέλλα Καζακίδου, ενώ στην… γαλαρία διακρίνεται ο Γιώργος Παπάζογλου και λίγο μπροστά του ο Άκης Δαρίδης.