Περιμένει τον Σερφά για να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ρόκα

Ο Μάνουελ Ρόκα έχει στρέψει την προσοχή του στον Σερφά και περιμένει πότε θα τον έχει ξανά στη διάθεσή του, αν και το ενδεχόμενο να τον έχει για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο, φαντάζει δύσκολο. Βέβαια ακόμα ο προπονητής δεν ξέρει με ποιον αντίπαλο θα καταστρώσει τα πλάνα του, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 25η αγωνιστική που αναβλήθηκε ή για την 26η αγωνιστική στο ΔΑΚ με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα η αναβολή του πρωταθλήματος της Super League έχει αποβεί ευεργετική για τον Πανθρακικό καθώς οι Θρακιώτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες» ενόψει της δύσκολης συνέχειας και ο Μάνουελ Ρόκα είναι στην ευχάριστη θέση να σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιό του, καθώς ήδη οι Ίγκορ και Ηλιάδης έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Έτσι, απομένει μόνο ο Σοφιάν Σερφά να ακολουθεί ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα και να μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Ο έμπειρος σέντερ μπακ των Θρακιωτών ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο και ήδη η κατάστασή του έχει παρουσιάσει πρόοδο. Συνεπώς το βλέμμα όλων είναι στραμμένο πάνω του με τον Ρόκα να περιμένει και την δική του επιστροφή ώστε ύστερα από καιρό να δει το απουσιολόγιό του λευκό έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για την προσπάθεια εξασφάλισης της παραμονής.