Από εννέα σερί νίκες προέρχεται η Μπενφίκα που περιμένει τον Εθνικό! Όλα τα αποτελέσματά της…

Από εννέα σερί νίκες για τις εγχώριες διοργανώσεις της Πορτογαλίας προέρχεται η Μπενφίκα, με την οποία κοντράρεται το βράδυ της Τρίτης ο Εθνικός σε αγώνα για την φάση των οκτώ του Challenge Cup. Η τελευταία από αυτές επετεύχθη το βράδυ της Παρασκευής την Βιτόρια Γκιμαράες εκτός έδρας με 3-0.

 

Η Μπενφίκα αγωνίστηκε Παρασκευή προκειμένου να έχει επιπλέον μία ημέρα ξεκούρασης για την ευρωπαϊκή βραδιά της Τρίτης, σε αντίθεση με τον Εθνικό που έδωσε κανονικά αγώνα το βράδυ του Σαββάτου και καπάκι αναχώρησε για το πολύωρο ταξίδι προς την πορτογαλική πρωτεύουσας.

Γενικά, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας στα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν χάσει μόνο ένα σετ, από την Σπόρτινγκ ντε Εσπινό, στις 7 Φεβρουαρίου. Η μοναδική ήττα που μετράει το τελευταίο δίμηνο και γενικά μέσα στο 2015 είναι από την Μπαρτάρντο Αζόρες, που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα. Κέρδισε την Μπενφίκα με 3-0 μέσα στην Λισαβόνα στις 24 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι την ομάδα από τις Αζόρες αντιμετώπισε η Μπενφίκα και στον πορτογαλικό εμφύλιο για την φάση των 16 του Challenge Cup, την οποία νίκησε δύο φορές αποκλείοντάς την από την συνέχεια. Γενικά, η πορεία της με εξαίρεση αυτό το ένα παιχνίδι είναι αήττητη μέσα στην χρονιά και είναι δύσκολο το έργο του Εθνικού του βράδυ της Κυριακής.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Μπενφίκα το 2015:

15/1 Μπενφίκα – Μπαστάρντο Αζόρες 3-2 (Τσάλεντζ Καπ)

17/1  Μπενφίκα – Εμορίθ 3-0 (Πρωτάθλημα)

21/1 Μπαρτάρντο Αζόρες – Μπενφίκα 0-3 (Τσάλεντζ Καπ)

24/1 Μπενφίκα – Μπαρτάρντο Αζόρες 0-3 (Πρωτάθλημα)

25/1 Μπενφίκα – Κλούμπε Κ 3-0 (Πρωτάθλημα)

31/1 Μπενφίκα – Καστέλο Μάια 3-0 (Κύπελλο)

7/2 Σπόρτινγκ ντε Εσπινό – Μπενφίκα 1-3 (Πρωτάθλημα)

8/2 Ακαντέμικα ντε Εσπινό – Μπενφίκα 0-3 (Πρωτάθλημα)

14/2 Μπενφίκα – Μανταλένα 3-0  (Πρωτάθλημα)

15/2 Μπενφίκα – Καστέλο Μάια 3-0  (Πρωτάθλημα)

20/2 Βιλακοντένσε – Μπενφίκα 0-3  (Πρωτάθλημα)

21/2 Λεϊσόες – Μπενφίκα 0-3  (Πρωτάθλημα)

27/2 Βιτόρια Γκιμαράες – Μπενφίκα 0-3  (Πρωτάθλημα)