Α2 Ανδρών: Αναμενόμενη ήττα της ΑΕ Κομοτηνής στο Κατσάνειο από τον Ηρακλή

Στην δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος το Κατσάνειο και απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Α2, τον Ηρακλή αγωνιστηκε η ΑΕ Κομοτηνής και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα για την 19η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. 

 Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού, είναι ότι ο προπονητής του Ηρακλή και τρεις παίχτες του συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Έδεσσα και αγωνίστηκαν λίγες ώρες πριν τον αγνα στο Κατσάνειο. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Πάτρας και οι αθλητές του Ηρακλή, Τσιράκης, Ηλίας και  Κολτσιάκης έπαιξαν στις 13.00 στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς με τη Νίκη Αιγινίου (νίκη με 3-1) και κατόπιν κατευθείαν επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη να προλάβουν τον αγώνα στις 19.00 στο Κατσάνειο.

Έτσι ο Χρήστος Πάτρας που είναι και προπονητής και της εφηβικής ομάδας το κατάφερε κι αυτό. Βρέθηκε εγκαίρως στο γήπεδο, κάθισε στον πάγκο και πανηγύρισε μία ακόμα νίκη, την τέταρτη μέσα σε τρεις ημέρες, τη μιά απέναντι στους εφήβους του Εθνικού. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια για τις δυο ομάδες, ωστόσο η ΑΕ Κομοτηνής πάλεψε σχεδόν σε όλα τα σετ και ο προπονητής της ΑΕΚ κ. Εξάρχου μπόρεσε και έκανε αρκετές αλλαγές δίνοντας στους παίχτες του να συμμετάσχουν σε μια ωράια ατμόσφαιρα απέναντι στον ιστορικό Ηρακλή. 

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-17, 25-20).