Το πρόγραμμα και οι ομάδες του 6ου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του 6ου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο «Ανάξαρχος» στα παλιά σφαγεία Ξάνθης.

Συνολικά στην διοργάνωση θα μετέχουν 9 ομάδες από αρκετές περιοχές της χώρας, μέχρι και από Χανιά. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 10 το πρωί και θα κρατήσουν μέχρι και αργά το απόγευμα, ενώ από τις 18:30 και μετά θα ακολουθήσουν και οι βραβεύσεις.

Στην διοργάνωση που φιλοξενεί η ομάδα του Προμηθέα Ξάνθης πέρα από τον ξανθιώτικο σύλλογο θα λάβουν μέρος επίσης οι σύλλογοι: Ορφέας Καλαμαριάς, Αίας Θερμαϊκού(με δύο ηλικιακές κατηγορίες, Ο.Ε.Γ.Α. Αλεξανδρούπολης, Διαγόρας Αμπελοκήπων, Πύρρος, Πρότυπος, Ολυμπιάδα και Κύδων Χανίων.

Στους αγώνες θα μετέχουν κορίτσια τριών ηλικιακών κατηγοριών Β’(2-3 γυμνασίου), Γ’(5-6 δημοτικού και 1 γυμνασίου) και Δ’(2-3-4 δημοτικού). Με την συμμετοχή μάλιστα αθλητριών που πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, με το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι επιλέξουν να βρεθούν την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του «Ανάξαρχου» θα παρακολουθήσουν μια πολύ ωραία διοργάνωση με πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα.