Γ’ Εθνική: Επιστροφή με Εθνικό στο Σουφλί, έπειτα από την… “εξορία” της Ορεστιάδας

Τα πολλά νερά έφυγαν από το γήπεδο του Σουφλίου,  και έτσι όλα δείχνουν ότι η μεγάλη αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην φυσική έδρα της ομάδας την προσεχή Κυριακή.

 

Άλλωστε όπως διευκρίνισε η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου, η χρησιμοποίηση του Δημοτικού Σταδίου της Ορεστιάδας ήταν για δύο και μόνο αγώνες, με Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Αρναίας, που στέφθηκαν από αποτυχίες με αποτέλεσμα και την παραίτηση του (ορεστιαδίτη) Γιώργου Αραμπατζή.

Πλέον τα πολλά νερά έφυγαν και ο αγώνας Έβρου Σουφλίου – Εθνικού Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει κανονικά στο Σουφλί. Βέβαια, η διεξαγωγή του ενδεχομένως να τεθεί υπό… αμφισβήτηση, αν ανοίξουν και πάλι οι ουρανοί, όπως συνέβη το τελευταίο διήμερο και προβλέπει η ΕΜΥ.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Νίκος Ουσταμπασίδης δεν πραγματοποίησε στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” αλλά στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς την Τρίτη την πρώτη προπόνηση με τους νέους του παίκτες. Αλλά η ουσία είναι ότι επισήμως ο Έβρος (μέχρι νεωτέρας) επιστρέφει από αυτήν την Κυριακή στην φυσική του έδρα και μάλιστα για να φιλοξενήσει το τοπικό ντέρμπι…