Επιχειρηματίας της Θράκης ήπιε πολύ και έκανε στριπτίζ με… κόκκινο τάγκα

Γνωστός καφενές σε οικισμό του νομού Ροδόπης, που πολλές φορές ως έκπληξη έχει  και ατραξιόν στυλ ξενυχτάδικου, αλλά και με ζωντανή μουσική,  πρόσφερε πριν μια εβδομάδα στους θαμώνες του ένα διαφορετικό σόου. 

-Να ενημερώσουμε βέβαια ότι ο  καφενές αυτός συνηθίζει χρόνια να έχει τέτοιου είδους προγράμματα, είναι γνωστός στους λάτρεις του είδους και αρκετοί Κομοτηναίοι αλλά και από τους γειτονικούς νομούς τον επισκέπτονται τακτικά, γιατί λειτουργεί και ως στέκι και  για τους γκέι. 

-Και συνήθως σόου σε αυτό τον καφενέ κάνει κάποιος από την Αλεξανδρούπολη, ντυμένος γυναικεία και λόγου έλλειψης στήθους χρησιμοποιεί δυο πορτοκάλια για το σχετικό χορό καλαμπούρι.  -Και για την καζούρα μαζεύονται πολλοί κάτοικοι όλων των θρησκειών ακόμα και τώρα, απολαμβάνοντας τέτοιου είδους σόου, για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Πριν από μερικές ημέρες όμως το κατάστημα αυτό είχε μια διαφορετική  ατραξιόν.  

-Αφού συντοπίτης μας επιχειρηματίας βρέθηκε στο τσακίρ κέφι μπροστά σε ένα φιλοθεάμον κοινό από χριστιανούς και μουσουλμάνους και είπε να δώσει το δικό του σόου. Έτσι πέταξε κυριολεκτικά τις αναστολές του στην άκρη, σηκώθηκε στην πίστα και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από παραδοσιακή βουλγαρική ορχήστρα, τα έδειξε όλα.

-Πέταξε τα κανονικά του ρούχα για να φανούν από κάτω το κόκκινο τάγκα, το σουτιέν αντίστοιχου χρώματος και το δικτυωτό μαύρο καλτσόν. Η ορχήστρα έπαιζε στη διαπασών  και το στριπτίζ εξελίχτηκε κανονικότατα.  

-Αποσπώντας ζωηρά χειροκροτήματα από μουσουλμάνους και χριστιανούς, αλλά δεν γνωρίζουμε αν τελικά κατέληξε και σε συγκεκριμένες προτάσεις.  Αφού σημειωτέον ο εν λόγω συμπολίτης μας, διαθέτει πολύ καλά σωματικά προσόντα. Και η κρίση θέλει την καλοπέραση της και την προσωπική της επανάσταση. 

Πηγή: http://www.xronos.gr