A2 Ανδρών: Γλιτώνει το ταξίδι στη Νάουσα η ΓΕΑ μετά τον υποβιβασμό του Ζαφειράκη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει την προσεχή Κυριακή στη Νάουσα η ομάδα της ΓΕΑ, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Θα κερδίσει το παιχνίδι με 3-0 στα χαρτιά απέναντι στον Ζαφειράκη, αφού η ιστορική ομάδα της Ημαθίας μετά τον μηδενισμό της, ουσιαστικά υποβιβάζεται από την Α2 Κατηγορία, κάτι πάντως που ούτως ή άλλως θα συνέβαινε αφού βρισκόταν με διαφορά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Την σχετική ανακοίνωση ότι βρίσκεται εκτός του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών, στον οποίο εκτός από την ΓΕΑ συμμετέχει και η ΑΕ Κομοτηνής, έκανε η ίδια η ΕΟΠΕ. Ο Ζαφειράκης Νάουσας δεν παρουσιάστηκε στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και επομένως ο αγώνας του με τη ΓΕΑ την Κυριακή δεν θα διεξαχθεί, όπως και οι άλλοι πέντε αγώνες του μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. 

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
Η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας δεν παρουσιάστηκε να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την 18η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Α2 Ανδρών και μηδενίστηκε σύμφωνα με το άρθρο 22, περ. α του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ. Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23.2 του Γενικού Κανονισμού η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήµατος και υποβιβάζεται στην αµέσως κατώτερη κατηγορία, στην οποία θα έχει δικαίωµα συµµετοχής την επόµενη αγωνιστική περίοδο.