Ψήφος εμπιστοσύνης Πανίδη στον Γκιρτζίκη για την εκπροσώπηση της ΕΠΣ Ξάνθης στην ΕΠΟ

Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα με την διατήρηση του Γιώργου Γκιρτζίκη ως εκπροσώπου της ΕΠΣ Ξάνθης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρά την πρόσφατη ήττα του στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης. Αυτό ουσιαστικά υποστήριξε ο νέος πρόεδρος Γιώργος Πανίδης, επαναλαμβάνοντας εμμέσως πλην σαφώς όσα είχε υποστηρίξει και προεκλογικά στην μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ThrakiSportS.

 

«Υπάρχει καλή διάθεση από την πλευρά μας και σκοπός μας είναι να τον στηρίξουμε. Είναι χαρά μας να έχουμε στην ΕΠΟ έναν Ξανθιώτη πρόεδρο και του εύχομαι ότι καλύτερο στην προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας. Επίσης πιστεύουμε πως ο κ. Γκιρτζίκης θα στηρίξει με τη σειρά του της ΕΠΣ Ξάνθης όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα αυτή την εποχή», επισήμανε ο κ. Πανίδης σε συνέντεξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα gazzetta.

Σε σχέση με την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές τόνισε: «Αποφάσισα να επιστρέψω μετά από παρότρυνση των σωματείων για να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν ήταν σωστά. Όλες αυτές τις μέρες τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να φέρουμε σε πέρας μία διαδικασία που απαιτείται. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, τα οποία η Ένωση καλείται να επιλύσει. Τα σωματεία αποφάσισαν να εκλέξουν τα δικά μας μέλη. Όλος ο νομός ήθελε μία αλλαγή στο ποδόσφαιρο μας για αυτό και σημειώθηκε αυτό το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία».

Σε σχέση με την υποστήριξη της Skoda Ξάνθη, επισήμανε: «Η Skoda Ξάνθη μας στήριξε κυρίως στο ηθικό κομμάτι. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Να έχουμε μία συνεργασία με την μεγάλη ομάδα της πόλης. Να στηρίξει τους συλλόγους του νομού οικονομικά αλλά και παρέχοντας υλικό και εμείς από την πλευρά μας να φέρουμε κόσμο το γήπεδο».

Τέλος, σε σχέση με τα πρωταρχικά μελήματα της νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Ξάνθης, ανέφερε την ανεύρεση οικονομικών πόρων και την παρουσία γιατρών στα γήπεδα.«Το οικονομικό κομμάτι είναι αυτό που θέλουμε να ρίξουμε το βάρος μας. Σκοπεύουμε να προσεγγίσουμε χορηγούς και να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις προκειμένου τα σωματεία να ελαφρυνθούν οικονομικά και να συντηρηθούν. Να σταματήσουν οι πρόεδροι να βάζουν το χέρι στην τσέπη δίχως αντίκρισμα. Επίσης θέλουμε να έχουμε έναν προγραμματισμό. Να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Για παράδειγμα μία από τις πρώτες κινήσεις που κάνουμε είναι να υπάρχουν από του χρόνου γιατροί σε όλα τα παιχνίδια της ΕΠΣ κάτι που δεν συνέβαινε. Όπως προείπα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν».