LIVE η Γ’ Εθνική: Πανσερραϊκός – Εθνικός και Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Πανσερραϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής…

Καλησπέρα! Σήμερα Σάββατο (αντί για Κυριακή) η διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής λόγω του Τριωδίου και της Καθαράς Δευτέρας, με το ThrakiSportS να εστιάζει όπως πάντα στους δυο αγώνες της Θράκης.

Ωρα 14:14  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται χωρίς αγχος στις Σέρρες, αφού αυτό θα το έχει ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός του κομοτηναίου Κώστα Βασιλακάκη που καίγεται για τη νίκη νιώθοντας την καυτή ανάσα του Άρη και της Καβάλας που τον καταδιώκουν.

Ωρα 14:19  Στον Εθνικό προέρχονται από την ήττα μεσοβδόμαδα από τον Άρη Ακροποτάμου στην Καβάλα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής. Ακόμα όμως δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί για την επική ανατροπή επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος την περασμένη Κυριακή, οταν ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 και κέρδισε 1-2 αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, στο ντεμπούτο του Βασίλη Τσιομλεκίδη στον πάγκο της ομάδας.

Ωρα 14:23 Ο Έβρος Σουφλιου πήγε στην  Φλώρινα να αντιμετωπίσει την ενισχυμένη και δυνατή οικονομικά Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 14:28  Η ομάδα του Σουφλίου έχει πολλά προβλήματα, ενώ προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Δόξα Δράμας. Μάλιστα, η ήττα αυτή αποτέλεσε και την αφορμή για να λυθεί η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Αραμπατζή, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Ωρα 14:31  Στην Φλώρινα την ομάδα θα κοουτσάρει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Άκης Πατσίδης, όπως συνέβαινε άλλωστε και στο δίμηνο της τιμωρίας του Αραμπατζή με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Ωρα 14:35  Διαιτητές του αγώνα Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου θα είναι οι Μάντζιος, Αντωνίου, Θανασιάς από το σύνδεσμο της Ηπείρου.

Ωρα 14:38  Διαιτητές του αγώνα Πανσερραϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα είναι οι Παπαργυρίου, Γιαμούζης και Θεοδώρου από την Πιερία.

Ωρα 14:44  Από εκεί και πέρα, χωρίς να ξεχωρίζει κανένα  μεγάλο ντέρμπι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλες οι αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής.

Ωρα 14:47  Αναλυτικά το πρόγραμμα για τα άλλα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:  Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Ορφέας Ελευθερούπολης, Άρης-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Δόξα Δράμας-Εθνικός Αγιονερίου, Άρης Ακροποτάμου-Καμπανιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καστοριά και Απόλλων Αρναίας-Καβάλα

Ωρα 14:50  Θυμηθείτε την βαθμολογία της Γ’ Εθνικής με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:53  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κουμπαράκης της Ξάνθης με βοηθούς τους Δημητριάδη Θράκης και Κούλα Ξάνθης θα διευθύνουν το ματς Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ωρα 15:00  Εναρξη αυτήν την ώρα σε όλα τα παιχνίδια

Ωρα 15:10  Μάθαμε συνθέσεις από τις Σέρρες. Ο Κώστας Βασιλακάκης ξεκίνησε για τον Πανσερραϊκό με τους Ανδρούτσο, Τριανταφύλου Δ., Γαλακτερό, Καψάλη, Βοσκόπουλο, Περπερίδη, Ναουμτσέφσκι, Ολίσε, Παπαστεργίου, Τσιμίκα, Γαϊδαρτζή. Ο Τσιομλεκίδης ξεκίνησε τον Εθνικό με τους Συριτούδη, Θάνο, Κατρανίτσα, Παρασκευάς,Μπαρμπαγιάννη, Κοσκολό,Τορομανίδη, Γκαϊταντζή, Φλώρο, Τσαμουρλίδη και Πελτέκη.

Ωρα 15:20  Γκολ για τον Πανσερραϊκό. Στο 11ο λεπτο οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ στις Σέρρες με σκόρερ τον Γκαϊδαρτζή με προβολή στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα του Περπερίδη. Πανσερραϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 15:30  Δόξα Δράμας – Εθνικός Αγιονερίου 1-0 και Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καστοριά 1-1 στα παιχνίδια που μαθαίνουμε ότι έχει ανοίξει το σκορ.

Ωρα 15:35  Δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για όσα γίνονται στον Φιλώτα, όπου αγωνίζεται ο Έβρος Σουφλίου. 

Ωρα 15:40  Μένει ένα δεκάλεπτο για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες, παραμένει το 1-0 υπέρ του Πανσερραϊκού που δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς να έχει δημιουργήσει σοβαρές άλλες ευκαιρίες.

Ωρα 15:50  Τέλος ημιχρόνου στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό να προηγείται στα μισά του αγώνα με 1-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 15:52  Στα άλλα ματς της κορυφής, έχουμε ισοπαλίες χωρίς σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Ηρακλή Αμπελοκήπων και στην Αρναία ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και την Καβάλα.

Ωρα 15:55  Τέλος ημιχρόνου μαθαίνουμε και στην Φλώρινα με την Θύελλα Φιλώτα και τον Έβρο Σουφλίου να είναι ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Ωρα 15:59  Στο 0-0 και όλα τα άλλα ματς που δεν έχουμε αναφέρει σκορ, δηλαδή Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Ορφέας Ελευθερούπολης και Άρης Ακροποτάμου-Καμπανιακός.

Ωρα 16:05  Ξεκινούν τα παιχνίδια για το δεύτερό τους ημίχρονοι

Ωρα 16:20  Συμπληρώνουμε ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ένα γκολ στο Βικελίδης με το οποίο ο Άρης προηγείται 1-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ωρα 16:30  Εχει γίνει 2-0 το σκορ στο Χαριλάου υπέρ του Άρη. Παραμένει το 1-0 στο Πανσερραϊκός – Εθνικός και το 0-0 στο Θύελλα Φιλώτα – Εβρος Σουφλίου.

Ωρα 16:45  Μπαίνουμε σιγά σιγά στα τελευταία λεπτά των αγώνων, χωρίς αλλαγές στα δύο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ωρα 16:53  Τελικό αποτέλεσμα στον Φιλώτα, με τον Έβρο Σουφλίου να μην δέχεται αλλά και να μην πετυχαίνει γκολ. Παίρνει πάντως έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό. Τελικό αποτέλεσμα: Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου 0-0

Ωρα 16:59 Τελικό αποτέλεσμα και στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός με το γκολ του Γκαϊδαρτζη παίρνει το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό  και διατηρείται στην κορυφή. Τελικό αποτέλεσμα: Πανσερραϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 17:05  Σιγά σιγά συγκεντρώνουμε και τα άλλα τελικά. Με νίκες προχώρησαν όλοι οι πρωτοπόροι, αφού πέραν του Πανσερραϊκού επικράτησε με 3-0 ο Άρης του Ηρακλή Αμπελοκήπων και η Καβάλα στο τέλος επί του Απόλλωνα Αρναίας. Σε λόγο αναλυτικά ρεπορτάζ από τους δυο αγώνες των ομάδων της Θράκης αλλά πιο πριν αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, σε επόμενες όμως αναρτήσεις…