Το μεσημέρι οι αγώνες Εθνικού και Σουφλίου σε Σέρρες και Φλώρινα (15:00, LIVE ΤhrakiSportS)

Με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες του Έβρου να αγωνίζονται εκτός έδρας,  με Πανσερραϊκό και Θύελλα φιλώτα αντίστοιχα ο Εθνικός και το Σουφλί.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται χωρίς αγχος στις Σέρρες, αφού αυτό θα το έχει ο πρωτοπόρο Πανσερραϊκό του Κώστα Βασιλακάκη που καίγεται για τη νίκη νιώθοντας την καυτή ανάσα του Άρη και της Καβάλας που τον καταδιώκουν. Διαιτητές οι Παπαργυρίου, Γιαμούζης και Θεοδώρου από την Πιερία.

Ο Έβρος Σουφλιου, που πάει στην Φλώρινα να αντιμετωπίσει την ενισχυμένη και δυνατή οικονομικά Θύελλα Φιλώτα, με υπηρεσιακό προπονητή τον Άκη Πατσίδη στη θέση του αποχωρήσαντα Γιώργου Αραμπατζή, θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας που θα τον απομακρύνει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Διαιτητές του αγώνα οι Μάντζιος, Αντωνίου, Θανασιάς από το σύνδεσμο της Ηπείρου.

Από εκεί και πέρα χωρίς να ξεχωρίζει κανένα  μεγάλο ντέρμπι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλες οι αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής. Ο Κουμπαράκης της Ξάνθης με βοηθούς τους Δημητριάδη Θράκης και Κούλα Ξάνθης θα διευθύνουν το ματς Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τον Ορφέα Ελευθερούπολης:

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (15:00, LIVE από το ThrakiSportS):
Πανσερραϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Θύελλα Φιλώτα-Έβρος Σουφλίου
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Ορφέας Ελευθερούπολης
Άρης-Ηρακλής Αμπελοκήπων
Δόξα Δράμας-Εθνικός Αγιονερίου
Άρης Ακροποτάμου-Καμπανιακός
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καστοριά
Απόλλων Αρναίας-Καβάλα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ