Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Θύελλα Φιλώτα και Έβρος Σουφλίου, με τους φιλοξενούμενους στον πρώτο τους αγώνα μετά την αποχώρηση από τον πάγκο του Γιώργου Αραμπατζή να στέκονται αρκετά τυχεροί και να επιστρέφουν από την Φλώρινα με έναν πολύτιμο βαθμό, καθώς οι αντίπαλοί τους σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια.

 

Η… αρχή έγινε μόλις στο 7’ με τον Ζηνόβιο να πιάνει την κεφαλιά βλέποντας την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 30’ είδε για δεύτερη φορά την τύχη να του… γυρνάει την πλάτη με τη νέα κεφαλιά του να έχει την ίδια κατάληξη.

Το… κακό τρίτωσε για τους γηπεδούχους όταν στο 68’ ο Ζαρόγιαννης επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Μπινόπουλου., ο οποίος κάθισε κάτω από τα δοκάρια και χρειάστηκε αρκετές φορές να επέμβει.

Πάντως, ο Έβρος Σουφλίου θα μπορούσε στο τέλος να πάρει και το τρίποντο, καθώς αξίζει  να σημειωθεί πως η Θύελλα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 78’ ο Μαρκόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης στον Κίτσο.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Αμπατζίδης, Μουρατίδης, Κοντογουλίδης (39’ λτρ Κιοσκερίδης), Μπαμπάρης, Κλάζογλου (λ.τρ. 72’ Γετίμης), Μισαηλίδης, Χαϊτίδης (49’ Ζαρογιάννης), Σιδηρόπουλος, Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ακ. Πατσίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Μπάμνιος, Γαβανάς, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης, Μεμέτ, Ευφραιμίδης, Σκερλετίδης (65’ Φέτσης), Δραγανίδης, Τοπούζης (56’ Μάτεφ).