Αφαιρέθηκε ο Τσουκ αλλά… αγνοείται ο Όστιν από το ρόστερ του Εθνικού στην CEV

Δέκα μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του Εθνικού με την Μπενφίκα στην Λισαβόνα για τα προημιτελικά του Challenge Cup, από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας CEV αφαιρέθηκε το όνομα του Μπόζινταρ Τσουκ από το ρόστερ του Εθνικού. Ο Μαυροβούνιος ως γνωστόν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Έβρου, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα την περασμένη εβδομάδα και προφανώς τα μαντάτα έφτασαν και στο Λουξεμβούργο.

 

Στο ρόστερ της ομάδας, που εμφανίζει η CEV, περιλαμβάνονται μόλις έντεκα ονόματα. Είναι κατά τρία λιγότερα σε σχέση με τα 14 που έχει η σχετική λίστα του ρόστερ της Μπενφίκα και γενικά, το μικρότερο ρόστερ οποιασδήποτε από τις οκτώ ομάδες που έχουν φτάσει στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Αναλυτικά η λίστα του ρόστερ του Εθνικού στην Ευρώπη περιλαμβάνει τους Κώστα Δαλακούρα, Άκη Δαρίδη, Ιβάν Μίχαλι, Θωμά Δημητριάδη, Γιώργος Παπάζογλου, Σταύρος Κασαμπαλής, Χρήστος Κιόσης, Ανέστης Δαλακούρας, Λέο Αντριτς, Παρασκευάς Τσέλιος και Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Σε σχέση με την έναρξη της σεζόν, έχουν αφαιρεθεί από την λίστα τα ονόματα του Ζάρκο Κίσιτς και φυσικά του Μπόζονταρ Τσουκ. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι απουσιάζει το όνομα του αμερικανού πασαδόρου Κρίστοφ Όστιν, που αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού, παρόλο που το διαζύγιο με τον Τσουκ επήλθε μετά την απόκτηση του Όστιν.