Συνάντηση αρχηγών! Ο “Κάρα” αφήνει το ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και πάει Ιταλία για να δει “Τόρο”!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (17/2) στην Ελλάδα, ούτως ώστε να αρχίσει την προετοιμασία του για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro και μέσα στην Τετάρτη (18/2) αναμένεται να έχει την πρώτη επαφή με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Στόχος του Ουρουγουανού τεχνικού είναι να ενημερωθεί άμεσα για όλα τα θέματα που αφορούν την «γαλανόλευκη», ενώ βασικός στόχος είναι η… παρακολούθηση των διεθνών και να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους ετοιμότητα. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρεται στην «Sportday» οι Γιώργος Καραγκούνης και Νίκος Κωστένογλου, θα αναχωρήσουν άμεσα από την Ελλάδα με προορισμό την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες δεν θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο ελληνικό ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού αλλά θα βρεθούν στην αναμέτρηση της Βερόνα με την Ρόμα, ματς το οποίο έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, μια και με τους γηπεδούχους αναμένεται να αγωνιστούν οι Χριστοδουλόπουλος, Μόρας και Ταχτσίδης, ενώ για τους Ρωμαίους οι Τοροσίδης, Μανωλάς και Χολέμπας.

Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και ξεχωριστή συνάντηση του Καραγκούνη και του Κωστένογλου με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος άλλωστε τυγχάνει και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, με στόχο να συζητηθούν τα όποια προβλήματα και να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός ενόψει της αναμέτρησης με την Ουγγαρία, καθώς υπάρχει εισήγηση η Εθνική τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι αυτό να πάει στην Βιέννη για προετοιμασία.