Δηλώσεις Κασαμπαλή και Καλμαζίδη μετά το Εθνικός – ΠΑΟΚ (και πρίν το ΠΑΟΚ-Εθνικός)

Στην εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται ο Γκόμεζ και ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο νεαρός πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο Ελλάδος, ενώ ο εβρίτης προπονητής του δικεφάλου Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε πως η ομάδα ήθελε να πάει στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, κάτι που δεν έκανε στο Λίγκ Καπ, και παρά την κούραση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τα κατάφεραν. 

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος έβρισκες λύσεις σε όλα τα σημεία. Είχαμε απέναντι μας έναν Γκόμεζ που ήταν φοβερός σε σερβίς και κόντρα επίθεση και δεν μπορέσαμε να τον σταματήσουμε. Θέλαμε το κάτι παραπάνω μπροστά στον κόσμο μας αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάμε στο φάιναλ φορ. Είναι μια δύσκολη έδρα και παρόλο που κάποιες φορές το 3-0 δεν είναι εύκολο εμείς το καταφέραμε να το κάνουμε, Είχαμε σκαμπανεβάσματα λόγω κούρασης, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν μέταλλο και τα καταφέραμε».