Γούρικη η πρεμιέρα της Κίνησης Αλληλεγγύης Αλεξανδρούπολης στην φανέλα του Εθνικού

Πέντε μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, με τα χρέη να τρέχουν και σε μηνιαία βάση να απαιτούνται για τρέχοντα έξοδα πάνω από 10.000 ευρώ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παραμένει χωρίς μεγάλο χορηγό στην φανέλα του.

 

Το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας είναι μεγάλο, ιδίως μετά την αποχώρηση του κεντρικού χορηγού της “777”, όπως επισημαίνουν άλλωστε και δημόσια οι παράγοντες της ομάδας, κάνοντας έκκληση στην τοπική κοινωνία να βοηθήσει, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί.

Στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοζώματο πάντως, υπήρχε για πρώτη φορά κεντρική διαφήμιση στην φανέλα της ομάδας. Δεν ήταν ωστόσο κάποιος χορηγός που έχει πληρώσει κίνηση, αλλά μια πρωτοβουλία της διοίκησης να αναδείξει φιλανθρωπικού χαρακτήρα δράσεις.

“Μιας και προσωρινά δεν υπάρχει μέγας χορηγός να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, ο Εθνικός αγωνίσθηκε φέροντας στη φανέλα το λογότυπο της Κίνησης Αλληλεγγύης Αλεξανδρούπολης”, αναφέρεται σχετικά στην επίσημη σελίδα τη ομάδας.

Πάντως η κίνηση αυτή έφερε γούρι και στον Εθνικό λένε να την καθιερώσουν, αρχής γενομένης από το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη Ακροποτάμου.