ΕΠΣ Θράκης: Αναβολές σε αγώνες το Σαββατοκύριακο λόγω Καρναβαλιού και Πανθρακικού

Η μεταφορά του αγώνα της Super League, του Πανθρακικού με τον Παναιτωλικό, από τη Καθαρή Δευτέρα (23/2), το Σάββατο (21/2) στις 15.00, δημιούργησε προβληματισμό στην ΕΠΣ Θράκης, αφού την ίδια ώρα πραγματοποιούνται οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ένωσης.

Έτσι η ΕΠΣ Θράκης αποφάσισε την αναβολή της Α1 Ερασιτεχνικής για το προσεχές Σάββατο, κάτι που αποτελούσε και αίτημα των ομάδων λόγω και του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας. Σκοπός είναι να μπορέσουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν καπό κοντά και να στηρίξουν τη μεγάλη ομάδα της πόλης.

Αίσθηση όμως προκαλεί ότι ενώ αναβάλλεται η Α1 Κατηγορία, δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με την Α2 Κατηγορία, που θα γίνει κανονικά το Σάββατο, όπως είχε προγραμματιστεί.  Επίσης, υπενθυμίζεται ότι και άλλες φορές στην σεζόν υπήρχαν αγώνες της ΕΠΣ Θράκης πάνω σε αγώνες του Πανθρακικού, αλλά πλέον κάθε αναμέτρηση έχει μεγάλη κρισιμότητα.

Επίσης το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής που διεξάγεται την Κυριακή δε θα γίνει λόγω καρναβαλιού. Επομένως αγωνιστική δράση στην ΕΠΣ Θράκης θα έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο μόνο στην Α2 κατηγορία.