ΕΠΣ Ξάνθης: Η βαριά ήττα από τον Πετεινό έφερε εξελίξεις στην Κεσσάνη Ερασμίου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

– Η ήττα από τον Άρη Πετεινού προκάλεσε «αναταράξεις» στην Κεσσάνη Ερασμίου, με τον προπονητή της ομάδας Νεκτάριο Πατμάζογλου να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως η θέση του προπονητή δεν έμεινε για πολύ ώρα «κενή» καθώς ο Γιώργος Μπάτζιος (τεχνικός διευθυντής του συλλόγου) θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κεσσάνης, αλλά και η δήλωση του πρώην πλέον προπονητή της Κεσσάνης Ερασμίου Νεκτάριου Πατμάζογλου:

«Το Δ/Σ ευχαριστεί τον τον Νεκτάριο Πατμάζογου για την προσφορά του στην ομάδα μας του εύχεται τα καλύτερα και θα τον θεωρεί πάντα ενεργό μέλος και φίλο του συλλόγου μας».

Η δήλωση του Νεκτάριου Πατμάζογλου
«Μετά την συνάντηση που ζήτησα να γίνει σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 με τον κύριο Βαθρακά Στυλιανό και τον κύριο Ελευθεράκη Φώτιο παρουσία του κυρίου Μπάτζιου Γεώργιου και μετά από εκτενή συζήτηση αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτηση μου από τα ηνία της Κεσσάνης Ερασμίου. Η παραίτηση μου έγινε αποδεκτή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εκτίμηση μου στα πρόσωπα των παραπάνω κυρίων έχει αλλάξει, ειδικά στους κυρίους Βαθρακά Στυλιανό και Ελευθεράκη Φώτιο, οι οποίοι δίνουν πολλά παραπάνω απ” όσα μπορούν στην Κεσσάνη Ερασμίου. Επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Γεώργιο Μπάτζιο για την άψογη συνεργασία μας. Εύχομαι η μέχρι πρότινος ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της, επίσης ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και της ακαδημίας για τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές που περάσαμε μαζί. Θα σας παρακολουθώ και θα σας υποστηρίζω στις προσπάθειες σας έστω, και από μακριά.
Νεκτάριος Πατμάζογλου».