Ο “τραυματίας” Πέτρογλου στο Ηρακλής – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Τον συγκλονιστικό αγώνα στο Κατσάνειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Εθνικό τον παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του Ηρακλή. Όμως παραβρέθηκαν επίσης η σύζυγοε του Θοδωρου Μποζίδη και προπονήτρια κορασίδων στο τμήμα βόλει του Ηρακλή Κατερίνα, η ομάδα του Μακεδονικού (επόμενου αντιπάλου της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας) αλλά και ο ορεστιαδίτης Πέτρος Πέτρογλου, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου και είναι η μόνιμή του κατοικία.

Ο πρώην παιχτης της ΑΕΚ Πέτρογλου που φήμες τον έφερναν κοντά σε Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και στο εξωτερικό σε χώρα της Μέσης Ανατολής, τελικά φέτος θα μείνει όλη τη σεζόν εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού τελικά επέλεξε να εγχειριστεί στον τραυματισμένο του αστράγαλο. Όπως είπε στο ThrakiSportS, ευελπιστεί να είναι απολύτως έτοιμος από την αρχή της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στο λίγο διάστημα που συνομιλήσαμε ο Πέτρογλου, μετά την αποθεραπεία του, μας αποκάλυψε ότι θα αναζητήσει το νέο σταθμό στην καριέρα του πιθανότατα κάπου στο εξωτερικό, αφού βλέπει πώς η κατάσταση στην Ελλάδα δύσκολα θα αλλάξει, αφού όπως ανέφερε “με το ζόρι δυο ομάδες είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους αθλητές τους”.

Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους έσπευσε να σχολιάσει στο facebook την τελευταία εξέλιξη με τον Νικηφορίδη στον Άρη, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει στο facebook ως “ντροπή” και το γεγονός της δικαστικής κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην διοίκηση του Εθνικού και την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά, με αντικείμενο τα χρωστούμενα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης από την εποχή που αγωνίστηκε με την μπλε φανέλα.