Πρόβλημα με τις κάρτες για την Ξάνθη! Ακόμη τέσσερις παίκτες έφτασαν στο όριο…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τις 72 κίτρινες κάρτες έφτασε μετά και τις πέντε  στην Καλλονή η Skoda Ξάνθη που τις εναπομείνασες 11 αγωνιστικές αναμένεται να έχει σημαντικό πρόβλημα μια και πολλοί ποδοσφαιριστές τις βρίσκονται συνεχώς στο όριο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Πλατανιά (16/2) τον Καρίμ Σολτάνι που έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες. Ευτυχώς βέβαια για την Ξάνθη που υπάρχει και η Νίκη Βόλου αμέσως μετά και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους τόσο ο Σολτάνι όσο και ο Λουσέρο.

Τα νέα προβλήματα για τον προπονητή της Ξάνθης έχουν να κάνουν με τους Χρήστο Λισγάρα και Θοδωρή Βασιλακάκη που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες και θα πρέπει να επιλέξουν οι ιθύνοντες της Ξάνθης από ποιο από τα προσεχή παιχνίδια θα απουσιάσουν (λογικά και αυτοί θα δηλωθούν στο ματς με τη Νίκη Βόλου), ενώ 7 κίτρινες συμπλήρωσαν οι Μανώλης Παπαστεριανός και Μανώλης Μπέρτος που θα απουσιάσουν από δύο παιχνίδια που επίσης καλούνται οι Θρακιώτες να επιλέξουν. 

Από εκεί και πέρα στο όριο είναι οι Σίλβα Κλέιτον (6κίτρινες), Χρήστος Καρυπίδης (3 κίτρινες) και Δημήτρης Κομεσίδης (3 κίτρινες), ενώ στο παιχνίδι με την ομάδα της Λέσβου την πρώτη του κίτρινη με την φανέλα της Ξάνθης είδε στο ντεμπούτο του ο Τάσος Παπάζογλου.