Αγώνα δρόμου κάνουν στον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Αγώνα δρόμου κάνουν στον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ξάνθη για το κύπελλο. Ο απόηχος της ήττας στο κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και φυσικά ο τρόπος που ήρθε, με τον Όμιλο να είναι σαφώς καλύτερος από τους «κιτρινόμαυρους», φέρνει δυσαρέσκεια στις τάξεις της κρητικής ομάδας. Όμως χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.

 

Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένου ότι ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα για το πρωτάθλημα αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, οι ανάσες είναι απαραίτητες στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν 14-15 ποδοσφαιριστές που τραβάνε το «κουπί» τις τελευταίες εβδομάδες.

Ως εκ τούτου η ξεκούραση είναι επιτακτική ανάγκη για το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου και γίνεται προσπάθεια να εκδοθούν άμεσα τα δελτία των χειμερινών μεταγραφικών αποκτημάτων μέχρι την Τετάρτη, προκειμένου να βρίσκονται στα πλάνα του “Αλενατόρε” για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ξάνθη.

Μπορεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην είναι μείζονος σημασίας για τους κρητικούς, με πρωταρχικό στόχο να έχουν θέσει την παραμονή τους στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα επιθυμούν και εκεί τη διάκριση. Φάνηκε αυτό άλλωστε από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα δύο “αδιάφορα” και “διεκπεραιωτικά” παιχνίδια με τον Πανθρακικό.

Από κει και πέρα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου θα βρεθούν εντός της ημέρας ξανά πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς όπως αναφέρει το sdna θα κατατεθεί νέα αίτηση για προσωρινή διαταγή από τους Γιάννη Κουράκη, τους αδελφούς Βατσινά και τον Μανόλη Βρέντζο, που θα προστατεύει τον ΟΦΗ από τον μη ορισμό αγώνων ή την αφαίρεση βαθμών από τη Σούπερ Λίγκα.