Γ’ Εθνική: Θρακιώτικες παρουσίες στο φινάλε της 17ης αγωνιστικής στο Χαριλάου!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με τον αγώνα του Άρη με τον Καμπανιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου διαιτητές ήταν οι Θρακιώτες Κουμπαράκης, Δημητριάδης και Κούλα ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι θεσσαλονικείς με βασικό για άλλη μια φορά τον πρώην γκολκίπερ του Εθνικού Γιάννη Φυσέκη και τον δανεικό από την Ξάνθη Στελιο Νάκα να περναει ως αλλαγή κάνοντας το ντεμπούτο του με τα “κίτρινα”, επικράτησαν εύκολα με 2-0 και πέρασαν στη δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό του (κομοτηναίου) Κώστα Βασιλακάκη.  

Τον αγώνα και τον δανεικό από τη Ξάνθη Νάκα παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς παρέα με το γιο του Ανδρέα που σπουδάζει μαθηματικά στη Θεσσαλονίκη και τον παλιοφιλο του Σταύρο Λαμπριάκο (που δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο Χαριλάου όποτε μπορεί). Μάλιστα, το δεύτερο γκολ που σφράγισε τη νίκη των κίτρινων πέτυχε ένας άλλος “ξανθιώτης”, ο Μάουρο Πόι, τον οποίο είχε παίκτη ο Κεχαγιάς στην Skoda, γκολ που πρόλαβε να δει οριακά, αφου έφυγε νωρίτερα από το γήπεδο για να δει τον αγώνα της Ξάνθης στη Μυτιλήνη.

Στα αποτελέσματα της Κυριακής ξεχώρισε η μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου στα Γιαννιτσά με 0-3, την τέταρτη του εκτος έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Ακροπόταμο αναβλήθηκε λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες):
1. Πανσερραϊκός 38
2. Άρης 37
3. Καβάλα 36
4. Καμπανιακός 29
5. Θύελλα Φιλώτα 28
6. Ηρακλής Αμπελοκήπων 25
7. Εθνικός Αγιονερίου 24
8. Δόξα Δράμας* 24
9. Εθνικός Αλεξανδρούπολης* 23
10. Έβρος Σουφλίου* 22
11. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 18
———————————-
12. Αναγέννηση Γιαννιτσών 16
13. Άρης Ακροποτάμου* 15
14. Ορφέας Ελευθερούπολης 14
15. Απόλλων Αρναίας 9
16. Καστοριά 6
* Οι Άρης Ακροποτάμου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχουν ένα ματς λιγότερο.