Το pregame του αγώνα Πλατανιάς – Πανθρακικός (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση απο την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση στην προσπάθεια για εξασφάλιση της παραμονής στη Super League Πλατανιάς και Πανθρακικός αναμετρώνται για την 23η αγωνιστική στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι δύο ομάδες μετά την νίκη του Εργοτέλη βλέπουν τις ομάδες που είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού να πλησιάζουν επικίνδυνα, αντιμετωπίζουν  αμφότεροι κάθε ματς ως τελικό. Έτσι, η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, αν και για τον Πανθρακικό η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα.

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Πανθρακικός στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά, για την 23η αγωνιστική της Super League. Στην τελευταία προπόνηση, που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (7/2), ο Μάνουελ Ρόκα δεν αντιμετώπισε προβλήματα της τελευταίας στιγμής και είδε τον Χοσέ Μαρία Κάσες να προπονείται για άλλη μέρα κανονικά, με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Σε αυτήν επιστρέφουν επίσης οι Τζάνης και Μεχία, που εξέτισαν στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΛ Καλλονής τις τιμωρίες τους για κάρτες, ενώ αντίθετα η τεχνική ηγεσία δε θα έχει στη διάθεσή της για τον αγώνα στα Χανιά τον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (5/2).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ρομέου, Τζάνης, Σέτι, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Ροτζέριο, Μπάλντα, Ιγκόρ.

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό ο Πλατανιάς, στο ματς των δυο ομάδων για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά την ήττα στην Τρίπολη, ο Πλατανιάς θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στα Χανιά είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του Χριστόπουλου, η οποία ωστόσο θα έχει σημαντικές απουσίες. Οι Μαχλελής, Μπανανά, Νέπλιακ και Τζίλβαν είναι τραυματίες και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η αποστολή: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κάσιο, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Τσουράκης, Φιγκέιρα.