Οι φήμες για το μέλλον Παντελίδη, Μάντζιου, Παράσχου και Κωστένογλου

Λύθηκε και επίσημα η συνεργασία του Λεβαδειακού με τον Σάββα Παντελίδη, μετά την παραίτηση του τελευταίου. Ο Έλληνας τεχνικός ενημέρωσε το Σάββατο, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο τους παίκτες του, όσο και τη διοίκηση του Λεβαδειακού για την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η συνάντηση το πρωί της Κυριακής με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Φαράντο, είχε τυπικό χαρακτήρα, όπου οι δυο πλευρές συμφώνησαν για το διαζύγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Παντελίδη με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και ο πρώτος του εξέφρασε την επιθυμία για λύση της συνεργασίας με την ομάδα, η οποία και έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Παντελίδη για τη μέχρι τώρα συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η «πόρτα» της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον”.

Από την στιγμή που ο Γιάννης Κομπότης δεν κατάφερε να μεταπείσει τον Παντελίδη να ανακαλέσει την παραίτησή του,  πλέον σκέφτεται τις επιλογές του για το τιμόνι της ομάδας. Οι πρώτες σκέψεις στη Λιβαδειά είναι για τη δοκιμασμένη περίπτωση δύο πρώην προπονητών της Ξάνθης, του Γιώργου Παράσχου, και του Νίκου Κωστένογλου.

Ωστόσο το όνομα που ακούστηκε πιο έντονα ήταν αυτό του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου, που παραμένει στην ανεργία από τότε που έφυγε από την Κομοτηνή.  Οι επαφές θα αρχίσουν άμεσα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και στις αρχές της εβδομάδας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Όσο για τον (επίσης πρώην προπονητή του Πανθρακικού) Σάββα Παντελίδη; Ήδη έχουν κυκλοφορήσει στην Αθήνα κάποια σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την Λειβαδιά για να καταλήξει στον Ατρόμητο, μετά το διαζύγιο της ομάδας του Περιστερίου με τον Σα Πίντο…