LIVE η Γ’ Εθνική: Ακροπόταμος – Εθνικός Αλεξ/πολης και Γιαννιτσά – Έβρος Σουφλίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των εκτός έδρας αναμετρήσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Ακροπόταμο απέναντι στον τοπικό Άρη και του Έβρου Σουφλίου στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται με την 17η αγωνιστική με τον Εθνικό να έχει τον Βασίλη Τσιομλεκίδη ξανά στον πάγκο του και να αγωνίζεται στον Ακροπόταμο Καβάλας με τον τοπικό Άρη, θέλοντας να επανέρθει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες με Καμπανιακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενω την ίδια ώρα το Σουφλί σε ένα αγώνα πολύ κρίσιμο αγωνίζεται στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση και θέλει να μην χάσει ώστε να αφήσει τους Μακεδόνες κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να παραμείνει αυτός πάνω.

Ωρα 14:55  Το Σουφλί ταξίδεψε στα Γιαννιτσά χωρίς ουσιαστικά προπονήσεις λόγω των σοβαρών πλημμυρών  που έχουμε στον Έβρο  με τα νερά να έχουν καλύψει τα πάντα στο γήπεδό του. Διαιτητές στην αναμέτρηση θα ειναι οι Τζουμαλάκης, Κρυωνάς (Σερρών), Μηναδάκης (Καβάλας).

Ωρα 14:58  Τον αγώνα στον Ακροπόταμο θα σφυρίξουν οι Δραγούσης (Κιλκίς), Αινάλης, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας). Και τα δύο παιχνίδια ξεκινούν στις τρεις, δεν έχουμε δυστυχώς δικούς μας ανθρώπους στα γήπεδα, αλλά θα προσπαθούμε να μαθαίνουμε πληροφορίες και να σας μεταφέρουμε την εξέλιξη τουλάχιστον των αποτελεσμάτων.

Ωρα 15:00 Εναρξη αυτήν την ώρα σε όλα τα παιχνίδια. Συνοπτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: Άρης Ακροποτάμου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αναγέννηση Γιαννιτσών-Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αγιονερίου- Καστοριά, Ηρακλής Αμπελοκήπων-Ορφέας Ελευθερούπολης, Δόξα Δράμας-Καβάλα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Θύελλα Φιλώτα, Απόλλων Αρναίας-Πανσερραϊκός.

Ωρα 15:03  Αύριο Δευτέρα θα διεξαχθεί το Άρης-Καμπανιακός με θρακιώτικη μάλιστα τριπλέτα, τους Κουμπαράκη ως διαιτητή και Δημητριάδη ως πρώτο βοηθό του Συνδέσου Θράκης και ως δεύτερο βοηθό τον Χουσεϊν Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης.

Ωρα 15:08  Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από τον Ακροπόταμο, το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης οδηγείται σε αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Ωρα 15:15  Επιβεβαιώνεται και από τους ανθρώπους του Εθνικού η αναβολή και βάσει ΚΑΠ πρέπει οι δυο ομάδες να ξαναβρεθούν αύριο την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο, αλλά μπορεί να μην χρειαστεί αυτό αν λάβει σχετική απόφαση η ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας Αρης Ακροποτάμου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναβάλλεται.

Ωρα 15:20  Στα Γιαννιτσά το ματς έχει ξεκινήσει κανονικά και το αποτέλεσμα παραμένει 0-0, ωστόσο ήδη ο Έβρος Σουφλίου έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία της αναμέτρησης με κεφαλιά του Ερκάν στο 18ο λεπτό. Αναγέννηση Γιαννιτσών – Έβρος Σουφλίου 0-0.

Ωρα 15:25  Το πρώτο γκολ της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον Α’ Όμιλο έρχεται στο Κιλκίς και είναι για τον Εθνικό Αγιονερίου που προηγείται με 1-0 της ουραγού Καστοριάς.

Ωρα 15:35  Εχει ισοφαρίσει η Καστοριά το Αγιονέρι στο Κιλκίς. Πάνω από χίλια άτομα στο μεγάλο ντέρμπι της Α. Μακεδονίας ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Καβάλα, όπου παραμένει το 0-0.

Ωρα 15:40  Δεν έχουμε κάποια νεώτερη ενημέρωση από τα Γιαννιτσά, οπότε φανταζόμαστε ότι παραμένει ο Έβρος Σουφλίου με την τοπική Αναγέννηση ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Ωρα 15:45  Γκοοοοοοοοοοοοολ ο Έβρος Σουφλίου! Σκόρερ ο Σκερλετίδης. Σέντρα από δεξιά του Φέτση, έβγαλε τον Σκερλετίδη σε θέση βολής που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε ιδανικό ντεμπούτο με την ομάδα του Έβρου και άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό. Αναγέννηση Γιαννιτσών – Έβρος Σουφλίου 0-1.

Ωρα 15:48  Τέλος ημιχρόνου στα Γιαννιτσά. Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εβρος Σουφλίου 0-1 

Ωρα 15:50  Γκολ για Πανσερραϊκό και Καβάλα στο τέλος των πρώτων ημιχρόνων. Απόλλων Αρναίας – Πανσερραϊκός 0-1 και Δόξα Δράμας – Καβάλα 0-1. Επίσης, Αγιονέρι – Καστοριά 2-1.

Ωρα 15:55  Από ό,τι μάλιστα μαθαίνουμε, σκόρερ για την Καβάλα στο παιχνίδι της Δράμας είναι ο αλεξανδρουπολίτης Ανδρέας Μκρτσιάν.

Ωρα 16:00  Θυμίζουμε ότι ο αγώνα Άρης Ακροποτάμου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναβλήθηκε.

Ωρα 16:05  Ξεκινούν σιγά σιγά τα δεύτερα ημίχρονα στους σγώνες της Γ’ Εθνικής. 

Ωρα 16:15  Σε αγώνα που διεξάγεται κανονικά στην Καβάλα (φαίνεται ότι μόνο στον Ακροπόταμο αναβλήθηκε το ματς) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Θύελλα Φιλώτα 1-1.

Ωρα 16:25  Στα μισά σχεδόν του δευτέρου ημιχρόνου ο Έβρος Σουφλίου διατηρεί το προβάδισμα που έχει επί της τοπικής Αναγέννησης Γιαννιτσών

Ωρα 16:30  Στα ντέρμπι της κορυφής, ποαραμένουν τα 0-1 στα Δόξα Δράμας – Καβάλα και Απόλλων Αρναίας – Πανσερραϊκός

Ωρα 16:37  Γκοοοοοοοολ ο Έβρος Σουφλίου. Επιτυγχάνει δεύτερο τέρμα η ομάδα της Θράκης σε κόντρα επίθεση με τον Ερκάν να κερδίζει πέναλτι στο 77ο λεπτό, να το εκτελεί και να κάνει το Αναγέννηση Γιαννιτσών – Έβρος Σουφλίου 0-2.

Ωρα 16:44  Γκοοοοοοοολ ο Έβρος Σουφλίου. Νέο γκολ από τον Ερκάν στο 84′ και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Γιώργου Αραμπατζή. Αναγέννηση Γιαννιτσών – Έβρος Σουφλίου 0-3.

Ωρα 16:50  Με γκολ του Μπαρέτασ η Καβάλα σφραγίζει τη νίκη της στην Δόξα Δράμας διαμορφώνοντας το 0-2

Ωρα 16:55  Τελικό αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά: Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εβρος Σουφλίου 0-3

Ωρα 17:05  Αλλα τελικά αποτελέσματα: Απόλλων Αρναίας-Πανσερραϊκός 0-1, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Θύελλα Φιλώτα 1-2, Εθνικός Αγιονερίου-Καστοριά 3-1, Ηρακλής Αμπ.-Ορφέας Ελ. 1-0, Δόξα Δράμας-Καβάλα 0-2. Και πάντα θυμίζουμε, αναβλήθηκε το Άρης Ακροποτάμου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ αύριο παίζει ο Αρης Θεσσαλονίκης με τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία αλλά και ρεπορτάζ από τη μεγάλη νίκη του Έβρου Σουφλίου στα Γιαννιτσά σε επόμενες αναρτήσεις…