Θετική παρουσία του Κ.Ο.Ξάνθης στους αγώνες της Αγίας Βαρβάρας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ιδιαίτερα θετική ήταν η παρουσία των μικρών αθλητών του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Αγία Βαρβάρα της Δράμας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 12 συλλόγου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το σύνολο των παιδιών που συμμετείχαν να φτάνει τα 600. Ο Κ.Ο.Ξ. μετείχε στους αγώνες με την συμμετοχή 5 νεαρών κολυμβητών, με την προπονήτρια του συλλόγου Ευαγγελία Πολίτου να μένει απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία των κολυμβητών της, ειδικά αν συνυπολογίσουμε πως αυτή η επιτυχία ήρθε με την ομάδα να προπονείται σε γειτονικούς νομούς μια και το Κολυμβητήριο της Ξάνθης είναι κλειστό για τον χειμώνα.

Η ομάδα του Κ.Ο.Ξ. κατέκτησε δύο μετάλλια, με τον Άτα Δεμήρ Ογλάρη να κατακτά την 2η θέση στα 50μέτρα πρόσθιο και τον Αντώνη Κατεφίδη την 3η θέση στην ίδια κατηγορία. Όσον αφορά τις νεαρές κολυμβήτριες του συλλόγου, η Παρασκευή Χρηστακάκη κατέκτησε την 4η θέση στα 50μέτρα ύπτιο, η Ευαγγελία Τζούμα την 5η θέση στα 50μέτρα Ελεύθερο και η Αλεξάνδρα Χαρισιάδου την 7η θέση στα 50μέτρα ύπτιο.