Επανακάπτει ο Μάλαρτζ παίρνοντας στα 34 μεταγραφή για τη Λέγκια

Μετά από μια απογοητευτική πενταετία στην Ελλάδα και τη Κύπρο, φεύγοντας από τη Ξάνθη, ο Αρκάδιος Μάλαρτζ υπέγραψε στην μεγάλύτερη ομάδα της Πολωνίας την Λέγκια Βαρσοβίας, στην ηλικά των τριαντατεσσάρων, αφού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Πολωνική Μπελχάτοφ ξαναθύμισε τον γκολκίπερ που θαυμάσαμε όλοι πριν μια οχταετία στη Ξάνθη.

Στην Λέγκια Βαρσοβίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αρκάδιος Μάλαρτζ, ο τερματοφύλακας που αγωνίστηκε στην Ξάνθη την περίοδο 2006-2007 και μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά από ψηφοφορία του ΠΣΑΠ, πάιρνοντας μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό την επόμενη χρονιά όπου και απογοήτευσε.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα υπερασπίζεται την εστία μιας από τις κορυφαίες ομάδες της Πολωνίας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Να θυμίσουμε ότι πέρα από την Ξάνθη ο Αρκάδιος Μάλαρτζ αγωνίστηκε και σε άλλες ελληνικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΟΦΗ, η Λάρισα και η Παναχαϊκή ενώ πέρασε και από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την ΑΕ Λεμεσού και τον Εθνικό Άχνας.