Photos: 80 κλικ από την κοπή πίτας ΕΠΣ Θράκης! Όλες οι ομιλίες και οι βραβεύσεις

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πραγματοποιήθηκε το βράδυ Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο και φέτος η κοπή της βασιλόπιτας της  ΕΠΣ Θράκης. Στον αρχικό χαιρετισμό ήταν για ακόμα μια χρονιά ο Γιάννης Τοπούζης, διαιτητής Super League του Συνδέσμου Θράκης, που καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους και τόνισε πως είναι μια ξεχωριστή βραδιά για το ποδόσφαιρο της περιοχής, ενώ καλωσόρισε τον θρακιώτη νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

 

Επίσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους από τις ομάδες, τους παράγοντες και λοιπούς εκπροσώπους, τους διαιτητές αλλά και τους προέδρους όλων των Ενώσεων από την Βόρεια Ελλάδα που τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους την πίτα της ΕΠΣ Θράκης. Τόνισε τέλος πως “εδώ είμαστε όλοι μια ομάδα, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, όλοι μαζί”.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη, που τόνισε πως όλοι οι παράγοντες των ομάδων είναι στυλοβάτες των ερασιτεχνικών σωματείων και ευχήθηκε χαρά και ευτυχία σε όλους για τη νέα χρονιά, αλλά πάνω από όλα υγεία. Τόνισε πως η Θράκη ήταν η μοναδική Ένωση που δεν είχε προβλήματα (πχ με επεισόδια) και ευχήθηκε αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες να μην επαναληφθεί. Τέλος, ανέφερε με χαρά ότι στην εκδήλωση είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης αλλά και όλοι οι πρόεδροι των ΕΠΣ ως την Χαλκιδική. 

Αμέσως μετά ακολούθησε ο χαιρετισμός του Γιώργου Γκιρτζίκη που τόνισε από την πλευρά του ότι είναι τιμή να παρευρισκόμαστε στην γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη στις εκλογές, καθώς και προσωπικά τον Μάνο Γαβριηλίδη. “Το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που πρεπει να στηριχθει. Και χρειαζεται την συμπαραστασή σας”, είπε και έδωσε στο τέλος τις ευχές του για καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πρωτοσύγκελος της Μητροπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής Βαρθολομαιος. Για ακόμα μια φορά, αρκετές ήταν οι απονομές. Αρχικά τιμήθηκε μετά θάνατον ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μιχάλης Γκουνίδης. Ακόμα, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Ροδόπη ’87 για την άνοδο, οι πρωταθλητές Ιάσμου, Φιλίας Κομοτηνής, Φαναρίου και Δοκού, η ακαδημία των Αγίων Θεοδώρων, ο πρώτος σκόρερ της Α1 Αμέτ Ερκάν του Ιάσμου που φέτος αγωνίζεται στον Έβρο Σουφλίου, ο Οσμάν Χασάν της Φιλιας Κομοτηνής, ο Δαναδας του Φαναρίου και ο Χασάν Μεχμετ του Δοκου.

Ακολούθησε βράβευση των ακαδημιών Φιλία Κομοτηνής, Πανθρακικού, Αγίων Θεοδώρων, Ελπίδας Σαπών, ΠΑΕ Ποντίων, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Πόντου Κομοτηνής, Ροδόπης ’87 καθώς και στις Μεικτές Νέων και Παίδων. Ακόμα δόθηκαν πτυχία σε στους 15 νέους διαιτητές ενώ στο τέλος έγινε και κλήρωση και κέρδισαν από 100 ευρώ το Κόσμιο, τα Παγούρια και η Κρωβύλη. Από μια δωρεάν διαιτησία κέρδισαν οι Αγιοι Θεόδωροι, Γρατινή και ΠΑΕ Ποντίων. Από πέντε μπάλες, προσφορά της ΠΑΕ Πανθρακικός, κέρδισαν το Νέο Σιδηροχώρι, ο Ηρακλής Σαπών και ο Δοκός ενώ τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης έδωσε 200 μπάλες για να μοιραστούνε στις ομάδας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όσα συνέβησαν στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Θράκης, όπως καταγράφηκε από τον φακό του ThrakiSportS…