ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο ντέρμπι Φιλία – Προσκυνητές που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα

Φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας έβαλε στο γήπεδο Αλσους η Φιλία Κομοτηνής που επικράτησε δίκαια της πρωτοπόρου Δόξας Προσκυνητών και μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους. 

 

Σε ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί δυο φορές και μετά από ένα όμορφο παιχνίδι σε ένα μέτριο αγωνιστικό χώρο, παρά τη προσπάθεια των γηπεδούχων να τον βελτιώσουν με τις όσες δυνατότητες είχαν, η Φιλία πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί των Προσκυνητών με 3-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Tον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης και κυρίως της γηπεδούχου Φιλίας.

Όπως αναφέρει το rodopisports, το 1-0 έγινε από τον Οσμάν Χασάν στο 14′ με πλασέ. Στο 26′ λεπτό ο Ζάνταλης μαρκαρε επιπόλαια τον Οσμάν με αποτέλεσμα ο κ. Τοπούζης να δείξει το σημείο του πέναλτι και ο Βιόπουλος να σκοράρει από τη βούλα κάνοντας σε 2-0. Στο 73′ ο Ξενάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ ο Γεμενετζής με το κεφάλι μείωσει το σκορ σε 2-1, αναπτερώνοντας για λίγο της ελπίδες της Δόξας. Ωστόσο στο 80′  ο Βιόπουλος με φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για τρίτη φορά δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ Φιλίας (Τσιμπουρκένης): Μπουτσαχτσή, Κιουτσούκ, Πακάλ, Μαδούρας, Ζιούλης, Αχμέτ, Νεαζή, Δουρχάν, Βιόπουλος (Καραμπατζάκ), Τσικλαούρι (Αρναού), Παρασκευόπουλος
Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρου (Γιαννακίδης), Ζουμιάδης, Ζάνταλης (Βαλημβασάκης), Γεμενετζής, Τρίχας, Ξενάκης, Τσώνης, Κυριακίδης (Κλεάνθης), Σταύρου, Βάσκος