Αναταραχή στον Εθνικό, καθώς… «πάει μακριά η βαλίτσα» με τον Τσουκ

“Ξένο σώμα” θα πρέπει να θεωρείται ο Μπόζινταρ Τσουκ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση προσπαθεί μέσα από διαπραγματεύσεις να αποδεσμεύσει τον Μαυροβούνιο ακραίο προκειμένου και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει, να απαλλαγεί από το “βαρύ” του συμβόλαιο.

 

Για τις εξελίξεις αυτές και τις “αναταράξεις” που δημιουργούν στην ομάδα, έγραψε το ThrakiSportS ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ωστόσο, όσοι πίστευαν ως η εκπληκτική εμφάνιση του Τσουκ στον τελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς” ήταν η αποχαιρετιστήριά του επί ελληνικού εδάφους, ή ότι φύλαγε το καλό για το τέλος, γελάστηκαν καθώς ο άσος της ομάδας του Έβρου, δείχνει διατεθειμένος να τρενάρει λίγο το… αντίο.

Όπως αναφέρει το volleyplanet, το θέμα κολλά στο ποσό κάλυψης του συμβολαίου του που ζητά ο αθλητής για να αποχωρήσει από την ομάδα, τη στιγμή που πήγες από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης σημειώνουν ότι έχει πληρωθεί τα δεδουλευμένα του έως και το τέλος Γενάρη. Προφανώς ο παίκτης πατάει πάνω στο συμβόλαιο και ζητά ένα μέρος από τα χρήματα του προσεχούς τετραμήνου ώστε αποδεχθεί να σπάσει το συμβόλαιο.

Η όλη αυτή κατάσταση φαίνεται πάντως, να έχει προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι στις προπονήσεις, θέση βασικού παίρνει από τον Σάκη Μουστακίδη ο Κώστας Δαλακούρας και όχι ο Τσουκ, ενώ κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή ποια θα είναι η σύνθεση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Έβρο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Μουστακίδης, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το ThrakiSportS μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ το περασμένο Σάββατο, δεν είχε κάποια απάντηση για να δώσει…