Τέλος από την Εθνική Κορασίδων ο Κυριάκος Καμπερίδης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Αθήνα αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Κυριάκο  Καμπερίδη.

 

Πριν ληφθεί αυτή η απόφαση, αξιολογήθηκαν τόσο οι εκθέσεις της αρχηγού αποστολής της Εθνικής Κορασίδων (συμμετείχε στις αρχές Ιανουαρίου στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μπαρ του Μαυροβουνίου), όσο και του (τέως πλέον) ομοσπονδιακού προπονητή.

Την ανακοίνωση έκανε το βράδυ η ΕΠΟΕ. Υπενθυμίζεται ότι υπήρξε στις αρχές της εβδομάδας δημοσίευμα ότι ο γιος του Γιώργου Καμπερίδη, που θεωρείται ο άνθρωπος που έμαθε βόλεϊ τον μισό Έβρο, έσπρωξε αθλήτριά του κατά την διάρκεια του τουρνουά στο Μπαρ του Μαυροβουνίου.

Στις κατηγορίες αυτές απάντησε ο Κυριάκος Καμπερίδης, που ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι αυτά συμβαίνουν σε οικογένειες και ότι δεν υπήρχε ούτε πρόθεση να θιγεί η αθλήτρια, ούτε δημιουργήθηκε κάποιο ζήτημα από την ίδια ή την οικογένειά της.

Ωστόσο η διοίκηση της ΕΟΠΕ είχε προφανώς διαφορετική άποψη. Ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Υπενθυμίζεται ότι βοηθός του Κυριάκου Καμπερίδη στην Εθνική Κορασίδων ήταν ο Εβρίτης Γιάννης Ανδρεάδης, η τύχη του οποίου προφανώς θα εξαρτηθεί από την ανακοίνωση του νέου προπονητή…