Ανακοινώθηκε και ήρθε Γλυφάδα ο νέος πασαδόρος που Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Την απόκτηση του αμερικανού πασαδόρου Κρίστοφερ Όστιν, που αγωνιζόταν στην ομάδα της Κηφισιάς, ανακοίνωσε ο Σάκης Μουστακίδης κατά την συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Παμβοχαϊκό και της πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Μάλιστα, ο Όστιν που υπέγραψε το βράδυ της Πέμπτης και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του ThakiSportS έχει προεισπράξει το ποσό στο οποίο συμφώνησε για να έρθει στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκε στην Γλυφάδα και είδε από κοντά τους νέους του συμπαίκτες, φέρνοντας μάλιστα γούρι στους «κυανόλευκους».

Μάλιστα ο Όστιν φωτογραφήθηκε και με τον Σταύρο Κασαμπαλή σε μια κίνηση fair play από τους δύο πασαδόρους που πλέον θα έχουν έντονο συναγωνισμό για να αποδείξουν στον τεχνικό των Θρακιωτών για το ποιος θα είναι ο καλύτερος. Αν και ο Σάκης Μουστακίδης διευκρίνισε ότι τον ρόλο του βασικού θα διατηρήσει ο Κασαμπαλής.

Όπως είπε ο τεχνικός του Εθνικού, έγιναν κρούσεις και σε άλλα μεγαλύτερα ονόματα, ωστόσο οι οικονομικές τους απαιτήσεις σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν επιτρέπουν τέτοιες υπερβάσεις. Ωστόσο η απόκτηση πασαδόρου κρίθηκε απαραίτητη, όχι μόνο για την περίπτωση ενδεχόμενου τραυματισμού που όλοι απεύχονται αλλά και για την διευκόλυνση των προπονήσεων της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε γράψει και το ThrakiSportS, είχαν προηγηθεί κρούσεις σε Μπρατόεφ και Φιλίπποφ, ωστόσο ο πρώτος αποδείχθηκε εξαιρετικά ακριβός ενώ ο δεύτερος, αν και σταθμίζοντας τα δεδομένα το σκέφτηκε σοβαρά και ενώ είχε πρόταση διψήφιου αριθμού χιλιάδων ευρώ, δεν μπόρεσε να αποδεσμευθεί από την Γιαστρέμπσκι.

Αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου, όπου παρέα με τον Μουστακίδη εκπροσώπησε τον Εθνικό ο Κασαμπαλής, ο Όστιν βρέθηκε μαζί τους και ο Μουστακίδης έδωσε την εντολή στον “παλιό” της ομάδας να “ξεναγήσει” τον “νέο” και μαζί με τον Όστιν να φύγουν για το ξενοδοχείο – όπου οι παίκτες παρακολουθούν τον δεύτερο ημιτελικό από τον οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός τους.