Το pregame του αγώνα κυπέλλου Πανθρακικός – ΟΦΗ (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00, LIVE, ThrakiSportS) στα πλαίσια της φάσης των “16” για το κύπελλο Ελλάδας σε ένα περίεργο για τις δυο ομάδες παιχνίδι, αφού το κύπελλο αποτελεί δευτερεύoυσας σημασίας και για τους δυο (ιδίως για τον ΟΦΗ) – αφού ο κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα και η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια ο Πανθρακικός τελευταία κινείται και μεταγραφικά με την απόκτηση των Ηλιάδη και Μπάλντα, ενώ ο ΟΦΗ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σωθεί παλεύοντας με παλιά χρέη. Περιέργως ο Ρόκα δεν έβγαλε αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει όμως στο μυαλό του να κάνει πολλές αλλαγές. Έχει όμως και την μεγάλη ευκαιρία να περάσει έυκολα στους διπλούς αγώνες του κυπέλλου της φάσης των “16”, διότι ο ΟΦΗ τα τελευταία 24ωρα, δίνει αγώνα να μη διαλυθεί.

Η ιστορική ομάδα, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τρίτης, θα ταξίδευε στην Κομοτηνή με 14 μόλις παίχτες κυρίως νεαρούς στην αποστολή. για το παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής, κάτι που αποφασίστηκε λίγες ώρες πριν πετάξει για τη Θράκη. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία με βοηθούς τους Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Γιώργο Πασχάλη (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κύζας (Δράμας) και παρατηρητής ο Γιώργος Γιαννόπουλος (Αθηνών). Ελπίζουμε να πάνε καλά και να μη μπερδευτούνε στο έργο τους διότι και οι πέντε λέγονται Γιώργηδες!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ 14ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΟΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΠΑΠ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ