Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου στα Πηγάδια από Αναστασίου και Λουτσέσκου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Απογοητευμένος για την μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του να φτάσει σε μια σημαντική νίκη και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τον ομόλογο του που όχι μόνο δεν μίλησε για ποδόσφαιρο αλλά επέδειξε για ακόμη μια φορά υπεροψία, λέγοντας πως δεν θέλει να του γίνουν ερωτήσεις…

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ραζβάν Λουτσέσκου (Skoda Ξάνθη): «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ ένταση σε ένα  δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, καταφέραμε να σκοράρουμε σε μια από τις ευκαιρίες μας και ελέγξαμε τον ρυθμό, και φυσιολογικά ήρθε το προβάδισμα μας στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος έγιναν μάχες, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε καλές τοποθετήσεις  και να εκμεταλλευτούμε τους όποιους χώρους θα ας έδινε ο Παναθηναϊκός. Είχανε και αυτοί τις φάσεις τους όπως η φάση με το σου του Πέτριτς και την απόκρουση του Κυριακίδη. Ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά ένα λάθος στο τέλος του αγώνα έφερε το τέρμα τις ισοφάρισης. Ήμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, ο  Παναθηναϊκός είναι μια ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες και σίγουρα έχει ένα πλεονέκτημα για την ρεβάνς, αλλά εμείς είτε έχουμε 1, είτε 10 είτε 40 % πιθανότητες θα παλέψουμε για την πρόκριση.»

Γιάννης Αναστασίου (προπονητής παναθηναϊκού): «Να μιλήσω  για ποδόσφαιρο; Νομίζω πως δεν αξίζει. Είμαι πολύ προβληματισμένος για πάρα πολλά πράγματα. Εγώ αυτό που λέω πως υπάρχει το δίκαιο στο ποδόσφαιρο και αν δεν είμαστε καλοί πρέπει να χάνουμε. Πρέπει, όμως να προσέξω τι αναφέρω για να μην με καλέσει η δικαιοσύνη. Αυτό σήμερα δεν ήταν ποδόσφαιρο που παίχτηκε. Δεν θα δεχθώ ερωτήσεις»