Αναβλήθηκαν οι εκλογές στην Ορεστιάδα μετά τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και την ανάκληση των παραιτήσεων

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Μια ημέρα μετά την συμφωνία του Δεληκώστα με την παραιτηθείσα διοίκηση του ΤΑΑ ΑΟ Ορεστιάδας, ώστε τελικά όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους για το καλό του ΑΟΟ, η ομάδα προσπαθεί να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς ενόψει και του μεγάλου ταξιδιού για την Σύρο, που θα ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ως μέρος της κοινής συμφωνίας των δύο πλευρών, αποφασίστηκε αφενός ο Κ. Δεληκώστας να επιστρέψει στης προπονήσεις, όπερ και εγένετο, αφετέρου προκειμένου να μην υπάρξει διοικητική κρίση μεσούσης της σεζόν, οι εκλογές να πραγματοποιηθούν όχι την 1η αλλά στις 17 Μαΐου και να μην αφορούν μόνο το ΤΑΑ αλλά και τον Ερασιτέχνη.

Μέχρι τότε την προεδρία του ΤΑΑ θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης, που παραμένει πάντως μέλος του ΤΑΑ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ θα αναλάβει να συνομιλήσει με τους παίκτες και να συμφωνήσουν από κοινού σε ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών των οφειλομένων, που αγγίζουν τους τρεις μήνες.

Με απλά λόγια, φάνηκε ότι και οι δύο πλευρές, μετά τις φορτισμένες δηλώσεις του Σαββατόβραδου, έθεσαν ως προτεραιότητα το καλό του συλλόγου. Και αποδεικνύεται έτσι για ακόμα μια φορά ότι αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια και αμοιβαίες υποχωρήσεις, κανείς δεν μπορεί να πάει μπροστά, ενώ αντίθετα όταν υπάρχει καλή προαίρεση και συνεργασίες, τότε γίνονται… θαύματα.