Το pregame του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παμβοχαϊκός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Τη νίκη απέναντι στον Παμβοχαϊκό που θα τον επαναφέρει σε τροχιά τετράδας μετά τις δύο ήττες σε Σύρο και Λαμία, αλλά θα του δώσει και ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει του ημιτελικού για το Λιγκ Καπ που θα παίξουν σε δέκα μέρες οι δυο ομάδες, θα επιδιώξει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το απόγευμα στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Volley League.

 

Ο Εθνικός προέρχεται από την μεγάλη νίκη που πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης στην Τσεχία απέναντι στην Ζλιν, μια ομάδα που ο ίδιος ο Σάκης Μουστακίδης χαρακτήρισε ως ομάδα που παίζει παρεμφερές βόλεϊ με τον Παμβοχαϊκό και την οποία θα αντιμετωπίσει και την προσεχή Τετάρτη στον επαναληπτικό για την φάση των 16 του Τσάλεντζ Καπ.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μουστακίδη, που θα έχει για μια ακόμα φορά ως βασικό και μοναδικό πασαδόρο τον Σταύρο Κασαμπαλή. Το βράδυ του Σαββάτου ο προπονητής του Εθνικού έκανε… βιντεοθεραπεία  στους παίκτες του, δείχνοντας αγώνες της πελοποννησιακής ομάδας. Μετά οι παίκτες είδαν την αναμέτρηση του ΑΟ Ορεστιάδας με τον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας διεξάγεται στις πέντε το απόγευμα, είναι τηλεοπτικός καθώς θα έχει κάλυψη από τη Nova αλλά θα μεταδοθεί και ιντερνετικά από το ThrakiSportS.

Αμέσως πιο πριν θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, γεγονός που μπορεί να είναι θετικό ως προς την προσέλευση του κόσμου, αφού σχολώντας η μπάλα θα μπορεί να πάει και στο κλειστο, μπορεί όμως να είναι και αρνητικό, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που ίσως καταστήσει πολυτέλεια την αγορά δύο εισιτηρίων την ίδια ημέρα για παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων.