Ρεκόρ μεταλλίων για την Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ρεκόρ συλλογής μεταλλείων για την χρονιά που μας πέρασε στην επιτραπέζια αντισφαίριση, κατάφερε να δημιουργήσει η νεαρή αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θεοδώρα Βασιλειάδου, όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Ειδικότερα, στην κατηγορία παγκορασίδων κατάφερε στα δέκα αξιολογημένα τουρνουά της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που πήρε μέρος σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, να φέρει δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια και πέντε πλασαρίσματα στην πρώτη οκτάδα, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την φανέλα του Εβρίτικου συλλόγου.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην ψηφοφορία του ThrakiSportS για καλύτερη αθλήτρια της Θράκης το 2014 μεταξύ όλων των αθλημάτων, η Θεοδώρα Βασιλειάδου κατέλαβε την 4η θέση (ενώ κορυφαία αναδείχθηκε μια συναθλήτριά της στον ίδιο σύλλογο και το ίδιο άθλημα, η Ηρώ Κοζάρη!), με τον προπονητή της Ανδρέα Νικολακάκη να πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά, κάτι που αποδεικνύεται ότι αναγνωρίζεται και από το φίλαθλο κοινό.

Αναλυτικά οι διακρίσεις της αθλήτριας από τη Θράκη:

1) στην Σίνδο 7η,

2) στην Δράμα 5η ,

3) στην Φλώρινα 1η ,

4) στην Βέροια 2η ,

5) στο Μέτσοβο 3η ,

6) στην Ελευσίνα 5η,

7) στην Φλώρινα 3η ,

8) στην Βέροια 1η,

9) στην Δράμα 4η ,

10) στην Αθήνα 8η,

Με ανακοίνωση του το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης συγχαίρει και εύχεται στην Θεοδώρα για τη νέα χρονιά να πάει καλύτερα με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.