Η αστυνομία σταμάτησε τα επεισόδια μεταξύ παικτών στον αγώνα Ζαφειράκης – ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Επεισόδια μεταξύ των παιχτών των δυο ομάδων έγιναν την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Κομοτηνής με 3-1, στη Νάουσα.

Όπως το ThrakiSportS ενημερώθηκε από παράγοντες της ομάδας της Θράκης και ανέφερε και στο ρεπορτάζ του αγώνα (δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού οι παίκτες του Ζαφειρακη ήταν προκλητικοί και διαμαρτυρόντουσαν συνέχεια στον διαιτητή Παπαδόπουλο με αποτέλεσμα αυτός να  βγάλει μια κίτρινη και δύο κόκκινες κάρτες.

Ενω το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, δυστυχώς μετά το τέλος του παιχνιδιού, δυο παίκτες του Ζαφειρακη, άρχισαν επεισόδιο, βρίζοντας και προκαλώντας τους αθλητές της Κομοτηνής με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή την οποία σταμάτησαν οι πιο ψύχραιμοι καθώς και… η αστυνομία που υπήρχε στο γήπεδο.

Όπως συνεχίζουν να αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, “τέτοιες συμπεριφορές μεμονωμένων αθλητών δεν αρμόζουν ούτε στο βόλεϊ ούτε σε ένα ιστορικό και σωστό σωματείο όπως ο Ζαφειρακης Νάουσας”. Και καταλήγουν: “Είμαστε σίγουροι ότι ήταν μια κακή στιγμή για τους συγκεκριμένο αθλητές λόγω της πίεσης του αγώνα που ήθελαν να κερδίσουν και να φύγουν από την τελευταία θεση που βρίσκονται και μετά το πέρας της 12ης αγωνιστικής”.