Γ’ Εθνική: Άρης – Φυσέκης 1-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Τελικά ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Φυσέκης δεν άντεξε στο ασφυκτικό σφυροκόπημα των “κιτρίνων”  και υπέκυψε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το γκολ του Καπνίδη για τον Άρη στο τέλος.

Το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» άνοιξε στο 23’ ο Εθνικός όταν ο Γαϊδαρτζής νίκησε τον Καρατζιοβαλή έχοντας προηγουμένως βγει νικητής και από την μονομαχία με τον Γιαννίτση μετά απο βαθιά μπαλιά από την άμυνα του Μπρμπαγιάννη.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν χωρίς τον ηγέτη τους Μάουρο Πόι, πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες αλλά το “τείχος” που έβαλαν οι αμυντικοί του Εθνικού και κυριώς ο Φυσέκης (26 έναντι 7 οι τελικές προσπάθεις των δυο ομάδων) που έκανε πάνω από 15 αποκρούσεις, ήταν αδιάσπαστο και έφερε μεγάλο άγχος στους 5000 θεατές του αγώνα, ανάμεσα τους και πάνω από 100 φίλοι των Αλεξανδρουπολιτών και παιδιά των ακαδημιών (οι ακαδημίες του Εθνικόύ το πρωί της Κυριακής έδωσαν φιλικά με τις αντίστοιχες του Άρη).

Ευκαιρίες που ξεχωρίζουν ήταν στο 43’ όταν ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα μετά την εντυπωσιακή επέμβαση του Φυσέκη (φωτό από allaboutaris) βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε και η δεύτερη ήρθε στο 62’ όταν ο Λειβαδιώτης έκανε πέναλτι σε χέρι στην περιοχή του Εθνικού και ο Σουνάς που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε την μπάλα αριστερά χαμηλά μόλις άουτ, ενώ ο Φυσέκης έπεσε από την αντίθετη πλευρά.  Τελικά, οι παίκτες του Κάμπος «λυτρώθηκαν» στις καθυστερήσεις με τον Καπνίδη να επιχειρεί το διαγώνιο σουτ και να νικάει για μοναδική φορά τον Φυσέκη να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος(58′ Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς (12′ Λειβαδιώτης) , Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης (60′ Συμτσάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ (69′ Τσαμουρίδης).

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TEXT ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟ “ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ” ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ