Α2 Ανδρών: Όσα έγιναν στο επεισοδιακό ματς της ΑΕ Κομοτηνής στη Νάουσα

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο τέλος με διαπληκτισμούς και τραμπουκισμούς από τους γηπεδούχους, που όμως έληξαν γρήγορα, η ΑΕΚ απέδρασε με το διπλό και μάλιστα με το τρίποντο από το κλειστό της Νάουσας επικρατώντας του τοπικού Ζαφειράκη με 1-3 – και ανέβηκε έτσι στην πρώτη τριάδα.

Η ομάδα της ΑΕΚ  παρά την κούραση από το ταξίδι στη Νάουσα, με πολύ καλή υποδοχή και παίρνοντας αρκετούς πόντους από μπλοκ και επιθέσεις πήρε το τρίποντο από ένα μαχητικό Ζαφειρακη που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Στο τέλος του αγώνα έγιναν επεισόδια από τους γηπεδούχους, οι οποίοι πιθανώς από την νέα ήττα τους και την άσχημη βαθμολογική κατάσταση τους ξέσπασαν στους αντιπάλους τους, αλλά ευτυχώς γρήγορα και ηρεμησαν και ολα έληξαν ομαλά.

Ο Ζαφειράκης ήταν πάρα πολύ καλός κυρίως στα πρώτα δυο σετ, αλλά η ΑΕΚ παίζοντας εκπληκτικά και έχοντας πολύ καλό τον Παπαδόπουλο, επικράτησε σχετικά εύκολα στα υπόλοιπα δυο σετ παίρνοντας μια ακόμη εκτός έδρας νίκη. Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΚ στην Κομοτηνή με τη δυνατή Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Τα σετ: 20-25, 30-28, 16-25, 19-25.

Ζαφειράκης Νάουσας(Πιπίλας): Αποστόλου Ι., Μάντσος, Αποστόλου Α., Ανδρέου, Προύσαλης, Μάγγος, Βαρθολομαίος-λ / Αντιφάκος, Ορδουλίδης.

ΑΕ Κομοτηνής (Εξάρχου): Καψαλιάρης, Παπαδόπουλος, Λέκκος, Δημόπουλος, Λαχτάρας, Χριστόφας, Παπαϊωάννου-λ / Καζάκος-λ, Αβερκιάδης, Χατζηβλασίου.