Σκληρή δήλωση από Μουστακίδη, που (βλέπει να) αμφισβητείται για πρώτη φορά

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  «Μόνο ότι χάσαμε το 4ο σετ από 24-18 δείχνει πως δεν είμαστε σοβαρή και μεγάλη ομάδα». Με αυτήν την σκληρή δήλωση, ο Σάκης Μουστακίδης σχολίασε την ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την Κηφισιά – για την ακρίβεια την αυτοκτονία του, αφού προηγήθηκε με 2-1 σετ και 24-18 στον τέταρτο αλλά όχι μόνο δεν έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά έχασε και τον αγώνα.

Στην Αλεξανδρούπολη η ήττα και κυρίως ο τρόπος που επήλθε είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει όχι απλά γκρίνια στους φιλάθλους και τους ανθρώπους του βόλεϊ της περιοχής, αλλά για πρώτη ίσως φορά και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του κόουτς. “Νέο παιχνίδι στο οποίο πηγαίνει στα 5 σετ και ο κεντρικός σου που πέρυσι πήρε πρωτάθλημα βασικός στον Ολυμπιακό, δεν χρησιμοποιείται (ούτε καν) σαν αλλαγή για να δώσει ανάσες στον 41χρονο βασικό σου”, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε έναν από τους διαλόγους που άνοιξαν στο facebook, όπου αναφέρεται ότι η ήττα δεν ήταν μόνο θέμα απόδοσης παικτών αλλά και κόουτς.

Εκεί ωστόσο δόθηκε από μερίδα φιλάθλων και μια άλλη διάσταση στην ήττα – σοκ της περασμένης Κυριακής. “Ελπίζω να ήταν θέμα αγωνιστικό του Εθνικού και όχι κάτι άλλο”, σχολιάζουν αρκετοί φίλαθλοι και κάποιοι το προχωρούν παραπέρα. “Έτσι είναι ο στοιχηματισμός. Ό,τι παιζεται χειραγωγειται…”, αναφέρει ένα σχόλιο ενώ ένα άλλο, που μάλιστα δεν έχει προστεθεί σε ένα τυχαίο μέρος του διαδικτύου κάτω από την επίσημη σελίδα του Εθνικού στο facebook σημειώνει: “Και το live betting συνεχίζεται…”.