Περίεργο δημοσίευμα! Στέλνουν Λουτσέσκου στον… Παναθηναϊκό οι Ρουμάνοι!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Έκπληξη προκαλεί δημοσίευμα από την Ρουμανία, που αναφέρει μάλιστα ως πηγή της είδησης τους Έλληνα δημοσιογράφο(χωρίς να τον κατονομάζει), που αναφέρει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρουμάνο προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα sportnews.ro υπάρχει ενδιαφέρον και θέληση του Παναθηναϊκού για τον αντικαταστάτη -όταν και εάν προκύψει- του Γιάννη Αναστασίου, χρίζοντας ως φαβορί τον προπονητή της Ξάνθης.

Μάλιστα οι Ρουμάνοι αναφέρουν πως ο Λουτσέσκου φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον Αναστασίου και μάλιστα αναφέρει πως στους «πράσινους» είναι πεπεισμένοι πως ο Λουτσέσκου είναι η ιδανική επιλογή για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό σε τροχιά τίτλων.

Το δημοσίευμα των Ρουμάνων προκαλεί μεγάλη έκπληξη μια και ούτε από το ρεπορτάζ της Ξάνθης αλλά και ούτε και από του Παναθηναϊκού προκύπτει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η παρουσία του Ρουμάνου στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει περάσει απαρατήρητη  από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος μας.