Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Φευγάτος και ο Γκιγιέρμο Πέρεθ από Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Η αποχώρηση του Οκάτσι επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση του Πανθρακικού, άλλους δύο “φευγάτους” έδειξε ο ίδιος ο Ρόκα στην συνέντευξη Τύπου αλλά φημολογείται ότι υπάρχουν ακόμα τρία άτομα που δεν βρίσκονται στους σχεδιασμούς, ανεβάζοντας τον αριθμό των προς αποχώρηση παικτών στους έξι (και… βλέπουμε).

Το μεσημέρι, λοιπόν, δημοσιεύθηκε στο sport24 ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποχωρήσουν από τον Πανθρακικό είναι και ο Γκιγιέρμο Πέρεθ. Ο Ισπανός μέσος θα βρεθεί τις επόμενες μέρες σε αναζήτηση ομάδας.Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος χαφ από τη Μούρθια έχει αγωνιστεί σε δέκα αναμετρήσεις πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου με την φανέλα του Πανθρακικού, ωστόσο, θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Κομοτηνής. Ο Ίβηρας έχει περάσει από τη χώρα μας και από τη Βέροια και είναι πολύ πιθανό το ματς με την πρώην ομάδα του να αποτελέσει και το τελευταίο στην Ελλάδα.

Πέρα από τον Οκάτσι και τον Γκιγέρμο Πέρεθ, θυμίζουμε ότι ο Ρόκα προανήγγειλε από την συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Βέροια το τέλος της συνεργασίας του Πανθρακικού με τους Γιώργο Τριανταφυλλάκο και Νίκο Καθάριο. Όμως αυτοί οι τέσσερις δεν είναι οι μόνοι παίκτες. Όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το ThrakiSportS αμφισβήτηση υπάρχει και για το πρόσωπο του Αράμπα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα δημοσιεύματα για τον Ντάνι Φερνάντες που αποκτήθηκε το καλοκαίρι με σκοπό να αποτελεί τον πρώτο τερματοφύλακα της ομάδας αλλά αυτοί που παίζουν είναι κατά βάση ο Αθανασιάδης και ο Πασχαλάκης.