Νίκη στα χαρτιά (και) για την Κ20 της Ξάνθης! Oριστική ματαίωση στο ματς με Νίκη Βόλου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μετά την Κ17 και η Κ20 της Skoda Ξάνθη είδε το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου να ματαιώνεται οριστικά, λόγω της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης των Βολιωτών. Το παιχνίδι, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, δεν θα γίνει οριστικά με υπαιτιότητα της ομάδας του Βόλου και έτσι οι Ξανθιώτες να παίρνουν το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0 άνευ αγώνος. 

Η ομάδα της Νίκης Βόλου βρίσκεται ως γνωστόν υπό διάλυση, κάτι που επηρεάζει σαφώς όχι μόνο το πρωτάθλημα της Super League, αλλά και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Οι Βολιτώτες από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου δεν κατέβηκαν στα παιχνίδια και έτσι χάνουν όλα τα ματς στα χαρτιά. Να θυμίσουμε πως πέρα από την Κ17 της Ξάνθης και την Κ20 τώρα, στα χαρτιά πήραν τα ματς και οι Κ20 και Κ15 του Παναιτωλικού, όπως θα συμβεί και με όλους τους αντιπάλους της Θεσσαλικής ομάδας που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Θράκης εάν ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της διαδικασίας και πάρει τους τρεις βαθμούς θα φτάσει τους 28 βαθμούς και την τέταρτη θέση, έναν κάτω από τον Πανιώνιο, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει να αγωνιστεί ακόμη με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Πανθρακικό (και με τους τέσσερις στα Πηγάδια), για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος Υποδομής των Κ20