Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική “τηλεοπτική” η ομάδα της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η Ορεστιάδα θα φιλοξενήσει εκτός από τον κόσμο της και την αντίπαλο ομάδα και τις κάμερες της Nova. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΕΣΑΠ, πέρα από το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, θα είναι τηλεοπτική την προσεχή αγωνιστική και η έξοδος του ΠΑΟΚ στην Ορεστιάδα.

Ήταν φαίνεται να γίνει η αρχή. Περίπου 15 χρόνια είχαν να έρθουν κάμερες για απευθείας τηλεοπτική κάλυψη αγώνα του ΑΟΟ και τώρα έχουμε για δεύτερη φορά σε 15 ημέρες στην ακριτική πόλη του Β. Έβρου. Μάλιστα αυτό θα είναι το τρίτο διαδοχικό ματς του ΑΟΟ που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, αφού είχαμε το περασμένο Σάββατο και το ματς της Αλεξανδρούπολης με τον Εθνικό.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες Ορεστιάδα – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της Volley League.

Στην Ορεστιάδα ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί της ΜΕΝΤ, θα επιδιώξει να φύγει αλώβητος, απέναντι στους Ακρίτες που θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Βασίλη Πρεμίδη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση, για όσους δεν είναι συνδρομητές της Nova, θα καλυφθεί σε live streaming και από το Web TV του novasports.gr.

Η αναμέτρηση Ορεστιάδας – ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για τις πέντε το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου. Ίδια ώρα αλλά δυο μέρες μετά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Κυψέλης που αποτελεί την φετινή έδρα του τριφυλλιού.

Στο ντέρμπι των αιωνίων, ο τέταρτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός, που προέρχεται από την ήττα έναντι του Άρη, θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη, τόσο για τη βαθμολογία, όσο και για το γόητρο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Ηλία Παπαϊωάννου και Τάσου Μπαϊρακτάρη.