Την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα πέτυχε η Βασίλισσα της Θράκης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών πέτυχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης Βασίλισσα της Θράκης. Τα κορίτσια του Απόστολου Κουτρουλού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σ ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο στο ΔΑΚ Ξάνθης επικράτησαν επί της εμπειρης Καβάλας ’86 (που έχει πολυετή παρουσία στην Α’ Εθνική) με σκορ 2 – 1.

Tα κορίτσια του Απόστολου Κουτρουλού μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ με τέρμα της Ολυμπίας Στεφανίδου πήραν προβάδισμα, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο αν ήταν πιο προσεκτικές στην τελική προσπάθεια. όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο μέρος οι Βασίλισσες μπήκαν πιο δυνατά και με την συμπλήρωση 50′ λεπτών αγώνα με τέρμα της Ζωής Λαζαρίδου ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 65′ άγγιξαν και το τρίτο γκολ αλλά το σουτ της Βλάχου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Καβάλας ήταν να μειώσει στο 70′ με την Τσιντσόγλου.

Με το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS, έδωσε συγχαρητήτρια και στις δύο ομάδες για το πολύ καλό θέαμα πρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ, νεώ ευχαρίστησε και τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε τις προσπάθεια της ομάδας του.

Βασίλισσες Θράκης(Απ. Κουτρουλός): Παπανίκα(46′ Μπουρντούνη), Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Καρακατσάνη, Ποιμενίδου(60′ Μουρούκη, 80′ Μπενακίδου), Λαζαρίδου, Παπαϊωάννου, Βλάχου, Μετοικίδου, Στεφανίδου