Χωρίς τον Πέρεζ πιθανότατα το ντεμπούτο Ρόκα στη Τούμπα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Με έναν πολύ  δύσκολο αντίπαλο, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μανουέλ Ρόκα σε επίσημα αγώνα της Super League, ως προπονητή του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής θα αγωνιστεί, στην Τούμπα Κυριακή απόγευμα κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αγωνιστεί 3 μέρες νωρίτερα στη Λευκορωσία με τη Ντιναμό Μίνσκ.

Το παιχνίδι, είναι αναμφισβήτητα δύσκολο, όμως με νέο προπονητή στον πάγκο και άλλη ψυχολογία, θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, για το καλύτερο δυνατό, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την πιθανή κούραση από το παιχνίδι και το μακρινό ταξίδι στη Λευκορωσία.

Ο Μάνουελ Ρόκα θα μπορεί να  υπολογίζει και τον Σερφά, στον εν λόγω παιχνίδι, καθώς μετέχει στις τελευταίες προπονήσεις. Ο Σερφά είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η διακοπή εδώ ήταν θετική για τον ποδοσφαιριστή καθώς είχε ένα εύλογο χρόνο για να αποθεραπευτεί.  Αντίθετα οι Γκιγιέρμο Πέρεζ και ο Γιάννης – Αλέξανδρος Στόγιος δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας, ο μεν πρώτος έχει υποστεί διάστρεμμα με συνέπεια να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα, οπότε δύσκολα ως αδύνατο να αγωνιστεί στην Τούμπα, ενώ σε ότι αφορά τον Στόγιο (που δεν υπολογιζόταν από τον Μάντζιο), ταλαιπωρείται με ίωση. Αν προπονηθεί την Πέμπτη(27/11), τότε θα είναι στα υπόψη του Ρόκα, όπως είναι πλέον ο Ρομέου που παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις και λογικά θα κάνει το φετινό του ντεμούτο με τον ΠΑΟΚ.