Το ThrakiSportS συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

To ThrakiSportS σεβόμενο τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών σωματείων των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει από τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου, έως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

 

Για τον λόγο αυτό, από το thrakisports.gr  δεν θα μεταδίδονται σε αυτό το διάστημα ειδήσεις από την ιστοσελίδα. Άλλωστε το ThrakiSportS, η κορυφαία αθλητική (και όχι μόνο) ιστοσελίδα της Θράκης προσπαθεί πλέον να κινείται με επαγγελματικά πρότυπα, έχει ως συνεργάτες επαγγελματίες συντάκτες μέλη των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΠΣΑΤ και ΕΦΕ και σέβεται, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, τις αποφάσεις των σωματείων στα ποία μετέχουν.

Από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης η ενημέρωση θα συνεχιστεί κανονικά, με όλα όσα θα έχουν συμβεί στην διάρκεια της Τετάρτης, που δεν έχει και λίγα αθλητικά γεγονότα τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο. Για σοβαρά έκτακτα γεγονότα, όσοι έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook θα έχουν μέσω αυτής ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι για την Πέμπτη, ημέρα της γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για όλους τους άλλους κλάδους, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ έχουν εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Ο λόγος που απεργούν άλλωστε μία ημέρα πριν την γενική απεργία οι δημοσιογράφοι είναι ακριβώς για να καλυφθούν κανονικά οι απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την 27η Νοεμβρίου.